Ντουντούκα
Μένουμε σπίτι!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Άλλη μια σπουδαία εκδήλωση από τον Ολυμπιακό!

Άλλη μια σπουδαία εκδήλωση από τον Ολυμπιακό!
Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019 - 12:50

Μία σπουδαία εκδήλωση διοργανώνει την Πέμπτη (14/10, 19:00) ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός! Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί το Tae Kwon Do για ΑΜΕΑ.

Η εκδήλωση εντάσσεται στις δράσεις του Ευρωπαϊκού προγράμματος Sports For Different Heroes, στο οποίο ο Ολυμπιακός συμμετέχει και ηγείται. Η δράση θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις των Πολεμικών Τεχνών στο «Γ. Καραϊσκάκης» και θα διεξαχθεί σε συνεργασία με την Διεθνή Ομοσπονδία Τάε Κβο Ντο για ΑΜΕΑ, με την συμμετοχή ατόμων με αυτισμό και νοητική υστέρηση και της Ακαδημίας Τάε Κβο Ντο του συλλόγου.

Η εν λόγω Ημερίδα πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά, της UNESCO Πειραιώς και Νήσων, της εταιρείας CJT και του Εκπαιδευτικού Ομίλου Ξυνή.

Να σημειωθεί, ότι το Sport For Different Heroes αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και την κοινωνική ένταξη ατόμων με νοητική υστέρηση μέσω αθλητικών δραστηριοτήτων.

Διαβάστε επίσης

Έγραψε ιστορία ο Τσιτσιπάς!

Έγραψε ιστορία ο Τσιτσιπάς!

Με φοβερή και τρομερή εμφάνιση, κόντρα στον Ζβέρεφ, o κορυφαίος Έλληνας τενίστας προκρίθηκε στα ημιτελικά του ATP Finals, στο Λονδίνο!