Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός προτάσσει τον αθλητισμό για ΑμΕΑ!

Ο Ολυμπιακός προτάσσει τον αθλητισμό για ΑμΕΑ!
Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019 - 16:46

Μια εξαιρετική δράση διοργανώθηκε από τον Ολυμπιακό την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις των Πολεμικών Τεχνών στο Γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Η δράση «Tae Kwon Do για ΑΜΕΑ» διεξήχθη σε συνεργασία με την Διεθνή Ομοσπονδία Tae Kwon Do για ΑΜΕΑ και υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά, της Unesco Πειραιώς και Νήσων, του Εκπαιδευτικού Ομίλου Ξυνή και της εταιρείας C.J.T. στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος “Sports For Different Heroes” το οποίο επικεντρώνεται στην κοινωνική ενσωμάτωση ατόμων με νοητική υστέρηση.

Η εκδήλωση περιελάμβανε δραστηριότητες Tae Kwon Do για άτομα με αυτισμό και νοητική υστέρηση με την συμμετοχή της Ακαδημίας του συλλόγου. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να αθληθούν και διασκεδάσουν υπό την καθοδήγηση του Προπονητή του Διεθνούς Tae Kwon Do για ΑμΕΑ Ελλάς, κυρίου Νικηφόρου Κοτρίδη και της Πρπονήτριας Tae Kwon Do του Ολυμπιακού, κυρίας Βίκυς Γραμματικοπούλου.

Πρόκειται για μία ακόμα εκδήλωση του Ολυμπιακού που εντάσσεται στον κύκλο δράσεων που ο σύλλογος υλοποιεί για άτομα με Ειδικές Ανάγκες μέσα στο 2019 αποσκοπώντας στην κοινωνική τους ενσωμάτωση και την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης πάνω στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Σειρά έχει η δράση «Ζωγραφίζουμε την Νοητική Αναπηρία» σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά η οποία αποσκοπεί στην κινητοποίηση και ευαισθητοποίηση των νεαρών μαθητών για τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες και θα λάβει χώρα έως τον Μάιο του 2020.

Διαβάστε επίσης