Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Νιώθω απίστευτα»

«Νιώθω απίστευτα»
Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019 - 01:02

Στο πόσο ξεχωριστή ήταν αυτή η κατάκτηση στάθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, στις δηλώσεις του μετά τον επικό τελικό με τον Ντόμινικ Τίεμ, που τον έφερε στην θέση του πρωταθλητή των ΜΑSTERS στο Λονδίνο. Ο 21χρονος τενίστας , αναφέρθηκε με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια στον αντίπαλο του, ενώ στη συνέχεια ευχαρίστησε τον κόσμο που τον στήριξε, αλλά και στο τιμ του.

«Πολλά συγχαρητήρια στον Ντόμινικ. Είσαι έμπνευση για εμένα και για πολλούς άλλους στο χώρο του τένις», είπε αρχικά ο Τσιτσιπάς απευθυνόμενος στον αντίπαλό του. Έγινε μια πολύ όμορφη μάχη για το άθλημά μας. Πολλά συγχαρητήρια στον αντίπαλό μου για τη σκληρή δουλειά που έχει κάνει όλη τη χρονιά» τόνισε αρχικά ο Τσιτσιπάς και στη συνέχεια μίλησε για τους ανθρώπους της ομάδας του.

«Νιώθω απίστευτα που κρατάω αυτό το τρόπαιο. Ευχαριστώ την ομάδα μου, τον πατέρα μου και τον αντζέντη μου για την στήριξη. Αυτό το τουρνουά ήταν φανταστικό και τόσο ξεχωριστό για εμένα. Δεν έχω λάβει ποτέ ξανά τόση αγάπη και στήριξη από τον κόσμο. Ένα μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας το χρωστάω στον κόσμο που με στήριξε».

«Είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για την εξέλιξή μου ως παίκτης. Φάνηκε όλη η δουλειά που έκανα φέτος. Αυτή την εβδομάδα φάνηκε μια από τις καλύτερες εκδοχές του εαυτού μου. Έπαιξα με πολύ θράσσος και ψυχή. Ήμουν πολύ πιο συγκεντρωμένος σε αυτό το παιχνίδι και έπαιζα σαν να μην υπάρχει αύριο σε κάθε μπάλα» τόνισε στην Cosmote, ο Έλληνας πρωταθλητής.

Διαβάστε επίσης