Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βαζαίος από άλλο... πλανήτη!

Βαζαίος από άλλο... πλανήτη!
Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2019 - 01:05

Ο Ανδρέας Βαζαίος έγραψε ξανά ιστορία στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης στην Γλασκώβη, κατακτώντας ένα ακόμη μετάλλιο!

Ο Έλληνας κολυμβητής, λίγα λεπτά μετά το χάλκινο μετάλλιο στα 100μ. μικτής ατομικής και δύο ημέρες μετά το χρυσό στα 200μ. μικτής ατομικής, ανέβηκε και πάλι στην κορυφή του ευρωπαϊκού βάθρου, αυτή τη φορά στα 200μ. πεταλούδα! Απίστευτο...

Στον τελικό, ο Βαζαίος, μετά τα πρώτα 100 μέτρα, κάνε μία εξαιρετική κούρσα, πέρασε όλους τους αντιπάλους του και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, με επίδοση 1:50.23, πετυχαίνοντας νέο Πανελλήνιο ρεκόρ!

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Γερμανός Ραμόν Κλενζ με 1:51.51, ενώ τρίτος κατετάγη ο Βρετανός Τζέιμς Γκάι με 1:51.73.

Διαβάστε επίσης

Όγδοος στην Ευρώπη ο Χρήστου!

Όγδοος στην Ευρώπη ο Χρήστου!

Την όγδοη θέση στον τελικό των 50μ. ύπτιο, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης της Γλασκώβης, κατέλαβε ο πρωταθλητής του Ολυμπιακού...

Οι «μάχες» του Θρύλου την τελευταία ημέρα!

Οι «μάχες» του Θρύλου την τελευταία ημέρα!

Την τελευταία ημέρα του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Elite, επτά πυγμάχοι του Ολυμπιακού αγωνίστηκαν σε έξι τελικούς των κατηγοριών (στα 69kg αναμετρήθηκαν οι δυο «ερυθρόλευκοι» Τσανικίδης και Χορβαλάκος).