Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι «μάχες» του Θρύλου την τελευταία ημέρα!

Οι «μάχες» του Θρύλου την τελευταία ημέρα!
Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2019 - 00:27

Τα πήρε... όλα ο Ολυμπιακός στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας Elite, στην Σπάρτη. Για αυτό και αναδείχθηκε πρωταθλητής και πολυνίκης σύλλογος!

Την τελευταία ημέρα των αγώνων, επτά αθλητές του Ολυμπιακού αγωνίστηκαν σε έξι τελικούς των κατηγοριών (στα 69kg, αναμετρήθηκαν οι δυο «ερυθρόλευκοι» Τσανικίδης και Χορβαλάκος), με πέντε εξ' αυτών να κατακτούν το χρυσό μετάλλιο.

Πιο αναλυτικά, η τελευταία ημέρα των αγώνων άνοιξε με τον τελικό των 60kg, στον οποίο ο Βασίλης Μακρυγιάννης ήταν ο μεγάλος νικητής, επικρατώντας του Κωνσταντίνου Παρασκευόπουλου του Ευπάτωρ. Ο αθλητής του Θρύλου στέφθηκε πρωταθλητής μετά από έναν πολύ ωραίο αγώνα και έφερε το πρώτο χρυσό μετάλλιο της ημέρας!

Στον τρίτο τελικό της ημέρας, ο Λάμπρος Αναστασάκος πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην κατηγορία των 91+kg, επικρατώντας του Ιωάννη Δρούγου του Σπάρτακου Θεσσαλονίκης, φέρνοντας το δεύτερο διαδοχικό χρυσό μετάλλιο.

Ακολούθησε ο πέμπτος τελικός με «ερυθρόλευκη» παρουσία, μεταξύ της Εβελίνας Μαυρομμάτη και της Νίκης Πίτα, στην κατηγορία των 60kg, με την αθλήτρια του Ολυμπιακού να γνωρίζει την ήττα στα σημεία μετά από τρεις αμφίρροπους γύρους...

Στη συνέχεια, η Κυριακή Ασλανίδη αναδείχθηκε πρωταθλήτρια για τρίτη διαδοχική χρονιά, αυτή τη φορά στην κατηγορία των 81kg, επικρατώντας στον τελικό της Ελένης Οβσεπιάν του Άρη!

Στον τελικό των 64kg, αναμετρήθηκαν δυο αθλητές του Ολυμπιακού. Ο Αλέξανδρος Τσανικίδης και ο Γιώργος Χορβαλάκος, με τον πρώτο να κατακτά το πρωτάθλημα στην κατηγορία για τρίτη διαδοχική σεζόν και τον δεύτερο να ολοκληρώνει την εξαιρετική του παρουσία στη διοργάνωση με το ασημένιο μετάλλιο.

Οι «ερυθρόλευκες» παρουσίες και κατακτήσεις σε τελικούς ολοκληρώθηκαν με τον προτελευταίο αγώνα της ημέρας, όπου ο Παύλος Τσαγκράκος αναδείχθηκε για τρίτη διαδοχική φορά πρωταθλητής με τον Ολυμπιακό, επικρατώντας με διακοπή στον πρώτο γύρο του Ιωάννη Γεωργά από τον Αίαντα Χολαργού στην κατηγορία των 75kg!

Διαβάστε επίσης

Βαζαίος από άλλο... πλανήτη!

Βαζαίος από άλλο... πλανήτη!

Δεύτερο χρυσό και τρίτο συνολικά μετάλλιο για τον Έλληνα κολυμβητή, σε δύο ημέρες στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γλασκώβης...