Ντουντούκα
Καλή αρχή! Πρώτο βήμα για το 46ο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Τένις με φόντο τη θάλασσα του Πειραιά!» (video)

«Τένις με φόντο τη θάλασσα του Πειραιά!» (video)
Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2019 - 16:51

Ο Ολυμπιακός δημιουργεί συνεχώς καινούργια τμήματα σε πολλά αθλήματα. Ένα από αυτό είναι και το τένις.

Οι «ερυθρόλευκοι» έφτιαξαν νέα υπερσύγχρονα γήπεδα στα οποία μπορούν να βρεθούν προκειμένου είτε να παίξουν είτε να μάθουν από τους καλύτερους του είδους.

Μάλιστα, έφτιαξαν ένα πανέμορφο βίντεο από τις εγκαταστάσεις του Θρύλου, στο οποίο μάλιστα υπάρχει και το εξής κείμενο:

«Σε μια από τις πιο όμορφες τοποθεσίες στην καρδιά του Πειραιά, στην Ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού, λειτουργούν πλέον οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις Τένις , οι οποίες περιλαμβάνουν τα τρία νέα γήπεδα. Με φόντο τη θάλασσα του Πειραιά, το Πασαλιμάνι και τη Μαρίνα Ζέας, σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον ο Ολυμπιακός παρέχει τη δυνατότητα της άθλησης και της εκμάθησης ενός αθλήματος το οποίο είναι ιδιαίτερα αγαπητό στο ευρύ κοινό.
Οραματιζόμενη τη δημιουργία των νέων εγκαταστάσεων, στο πλαίσιο της ανάπτυξης η διοίκηση προχώρησε στην ανακατασκευή των παλαιών γηπέδων μπάσκετ τα οποία μετέτρεψε σε νέα υπερσύγχρονα γήπεδα τένις υψηλών προδιαγραφών.

Τα τρία νέα γήπεδα διαθέτουν τάπητα σύμφωνα με τις προδιαγραφές των κορυφαίων court στον κόσμο, πιστοποιημένα από την ΙTF. Παράλληλα με την ανακατασκευή των αγωνιστικών χώρων, διαμορφώθηκαν και οι εσωτερικοί χώροι της Ιστορικής Λέσχης, στην οποία λειτουργεί η γραμματεία του Τένις, τα αποδυτήρια και εντευκτήριο».

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο:

Διαβάστε επίσης

Όγδοος στην Ευρώπη ο Χρήστου!

Όγδοος στην Ευρώπη ο Χρήστου!

Την όγδοη θέση στον τελικό των 50μ. ύπτιο, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης της Γλασκώβης, κατέλαβε ο πρωταθλητής του Ολυμπιακού...