Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσω»

«Πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσω»
Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2019 - 08:50

Πανέτοιμος για να αγωνιστεί στο Mubadala World Tennis Championship της επόμενης εβδομάδας ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας πρωταθλητής αντιμετωπίζει τον Γκαέλ Μονφίς την Πέμπτη (19/12) στο Αμπού Ντάμπι και ενόψει των αγώνων τόνισε ότι θέλει να αποτελέσουν ένα ιδανικό σημείο για αυτόν προκειμένου να έχει μια επιτυχημένη πορεία το 2020.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Γνωρίζω πολύ καλά τον Γκαέλ, είναι ένας από τους καλύτερους φίλους μου στο Tour και θα είναι συναρπαστικό που θα τον αντιμετωπίσω. Για μένα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσω τη σεζόν αγωνιζόμενος σε αυτό το τουρνουά στο Άμπου Ντάμπι.

Είναι ένα τουρνουά στο οποίο δεν έχω παίξει ποτέ πριν. Ανυπομονώ πραγματικά να κάνω μερικούς καλές αγώνες πριν ταξιδέψω στην Αυστραλία», σημείωσε αρχικά ο Στέφανος και συνέχισε:

«Κοιτάζοντας την ισχυρή σύνθεση πρόκειται να είναι ένα συναρπαστικό τουρνουά. Νομίζω ότι κάθε αγώνας είναι σημαντικός και θα με βοηθήσει να διανοητικά να γνωρίζω ότι ξεκίνησα την σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τα τελευταία δύο χρόνια, έχω αποδείξει ότι μπορώ να νικήσω τους κορυφαίους παίκτες».

Όσο αφορά το παιχνίδι του τόνισε:

«Μπορώ να είμαι επίμονος και συνεπής ταυτόχρονα. Σκοπεύω να δουλέψω για να ελέγξω τα νεύρα μου στο γήπεδο, να είμαι υπομονετικός, να μην υποχωρώ στην πίεση και να είμαι γενναίος στις δύσκολες καταστάσεις των αγώνων».

Διαβάστε επίσης