Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Ολυμπιακός έχει μάθει να πρωταγωνιστεί και να ηγείται τέτοιων πρωτοβουλιών»

«Ο Ολυμπιακός έχει μάθει να πρωταγωνιστεί και να ηγείται τέτοιων πρωτοβουλιών»
Τρίτη, 17 Δεκεμβρίου 2019 - 00:58

Στο Βελιγράδι στο πλαίσιο του «Multisport Academy» βρέθηκε αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού. Αυτό ήταν το δεύτερο μίτινγκ του συγκεκριμένου ευρωπαϊκού προγράμματος στο οποίο συμμετέχει ο Ερασιτέχνης και τη φετινή χρονιά ήταν μαζί με αντιπροσώπους της Λέφκσι Σόφιας και της Λάτσιο, ενώ τη διοργάνωση ανέλαβε ο Ερυθρός Αστέρας.

Μετά το τέλος των συναντήσεων, ο Διευθυντής των Ακαδημιών του συλλόγου, Μανώλης Τσιρογιάννης, τόνισε σχετικά:

«Πραγματοποιήσαμε την επίσκεψη στο Βελιγράδι για λογαριασμό του προγράμματος «Multisport Academy». Εκεί, είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά τις εγκαταστάσεις του Ερυθρού Αστέρα και το γενικότερο αθλητικό σύστημα της Σερβίας καθώς επίσης και να ανταλλάξουμε απόψεις αναφορικά με τον τρόπο λειτουργίας των συμμετεχόντων συλλόγων.

Είναι σημαντικό για εμάς να προβάλλουμε προς τα έξω την δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού μέσα από την συμμετοχή μας στα ευρωπαϊκά προγράμματα τα οποία και στηρίζουμε ενεργά όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Ολυμπιακός έχει μάθει να πρωταγωνιστεί και να ηγείται τέτοιων πρωτοβουλιών και είμαι σίγουρος ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες παρόμοιες το επόμενο διάστημα. Ευχαριστούμε πολύ τους ανθρώπους του Ερυθρού Αστέρα για την εξαιρετική φιλοξενία. Ανυπομονούμε να φιλοξενήσουμε τους συνεργαζόμενους συλλόγους τον Φεβρουάριο στον Πειραιά». ​

Διαβάστε επίσης

Ολοκληρώθηκε το My Olympic Experience!

Ολοκληρώθηκε το My Olympic Experience!

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το ευρωπαϊκό πρόγραμμα στο Βελιγράδι, παρουσία εκπροσώπων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού...