Ντουντούκα
Μάγκας Μπουχαλάκης! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Μη Σταματάς να βοηθάς» και το 2022! (photo)

«Μη Σταματάς να βοηθάς» και το 2022! (photo)
Τετάρτη, 8 Ιανουαρίου 2020 - 21:00

Ο Ολυμπιακός δεν σταματά να δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο, παρά το γεγονός ότι τελείωσαν οι ημέρες των εορτών. Αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής δράσης «Μη σταματάς να βοηθάς», που έχει αναπτύξει ο Θρύλος από το 2013, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «Στοργή Γερόντων ο Άγιος Παντελεήμων» στο Κερατσίνι.

Μετά την μεγάλη ανταπόκριση των Ακαδημιών και των φιλάθλων του Ολυμπιακού στην συγκέντρωση τροφίμων κατά την Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην Λέσχη στην Μαρίνα Ζέας, αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού βρέθηκε την Τετάρτη (8/1) στον Οίκο ευγηρίας και παρέδωσε είδη πρώτης ανάγκης για τους ηλικιωμένους!

Εκεί είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Προϊστάμενο του Ιδρύματος, Πατέρα Εμμανουήλ Καροφυλλάκη ο οποίος ευχαρίστησε τον σύλλογο, για την ευγενική προσφορά και στήριξη του.

Αρωγός στην προσπάθεια του Ολυμπιακού και ο Όμιλος Unesco Πειραιώς και Νήσων, εκπροσωπούμενος από την Χριστίνα Τσιλιγκίρη.

View this post on Instagram

Στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής δράσης «Μη σταματάς να βοηθάς» που έχει αναπτύξει ο σύλλογος μας από το 2013, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στην Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων «Στοργή Γερόντων ο Άγιος Παντελεήμων» στο Κερατσίνι. Μετά την μεγάλη ανταπόκριση των Ακαδημιών και των φιλάθλων του Ολυμπιακού στην συγκέντρωση τροφίμων κατά την Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην Λέσχη στην Μαρίνα Ζέας, αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού βρέθηκε σήμερα στον Οίκο ευγηρίας και παρέδωσε είδη πρώτης ανάγκης για τους ηλικιωμένους του Ιδρύματος. Εκεί είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Προϊστάμενο του Ιδρύματος, Πατέρα Εμμανουήλ Καροφυλλάκη ο οποίος ευχαρίστησε τον σύλλογο για την ευγενική προσφορά και στήριξη του. Αρωγός στην προσπάθεια του Ολυμπιακού και ο Όμιλος Unesco Πειραιώς και Νήσων, εκπροσωπούμενος από την κυρία Χριστίνα Τσιλιγκίρη. #osfp #olympiacos #olympiacossfp #mistamatasnavoithas

A post shared by Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) on

Διαβάστε επίσης

Η Σάκκαρη «λύγισε» από την Οσάκα...

Η Σάκκαρη «λύγισε» από την Οσάκα...

Παρά την καλή προσπάθεια που έδειξε, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια δεν απέφυγε τον αποκλεισμό στον πρώτο γύρο του Brisbane International, καθώς ηττήθηκε με 6-2, 6-7 (4), 6-3...