Ντουντούκα
Οεεεεεεεε 1-4!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Η εναρκτήρια συνάντηση του προγράμματος APPLE!

Η εναρκτήρια συνάντηση του προγράμματος APPLE!
Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020 - 20:29

Αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού συμμετείχε στην εναρκτήρια συνάντηση του ευρωπαϊκού προγράμματος APPLE που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της αθλητικής οργάνωσης EPSΙ στις Βρυξέλλες!

Η συντονίστρια ομάδα Λάτσιο υποδέχθηκε τους εκπροσώπους 8 διαφορετικών αθλητικών συλλόγων και οργανώσεων (Ολυμπιακός, Χασκ Μλάντοστ, Ερυθρός Αστέρας, Φέγενορντ, Λέφσκι Σόφιας, Ποντεβέκιο Μπολόνια, Ααλμποργκ, EPSI) προκειμένου να συζητήσουν για την γενικότερη δομή του προγράμματος, τις απαιτούμενες δράσεις καθώς επίσης και θέματα που σχετίζονται με την οικονομική και επικοινωνιακή του πολιτική.

Το Έργο αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση των Ευρωπαίων πολιτών, ιδιαίτερα των νέων παιδιών, για τη σημασία της άσκησης και της διατήρησης ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Ο στόχος αυτός θα επιτευχθεί μέσω μιας σειράς σεμιναρίων και ενεργών μαθήσεων στα σχολεία και με συναντήσεις σχετικών ενδιαφερομένων μερών. Οι δραστηριότητες αυτές εστιάζουν όχι μόνο στην προώθηση του αθλητισμού αλλά στην υγεία σε ευρύτερη προοπτική. Η συνεργασία με τους νέους είναι ζωτικής σημασίας για τη βελτίωση των συνθηκών υγείας της σημερινής και της μελλοντικής κοινωνίας.

Όλοι οι συμμετέχοντες συμφώνησαν ότι τέτοιου είδους πρωτοβουλίες αποκτούν διαφορετική βαρύτητα με την συμμετοχή των ευρωπαϊκών πολυαθλητικών σωματείων λόγω των πολλών διαφορετικών αθλητικών δυνατοτήτων που εκείνα προσφέρουν στις εγκαταστάσεις τους σε καθημερινή βάση καθώς επίσης και λόγω της τεράστιας απήχησης που έχουν σε τεράστια μερίδα φιλάθλων. Το πρόγραμμα περνά τώρα στην βασική υλοποίηση του με μεγάλο αριθμό δράσεων να έχουν ήδη προγραμματιστεί μέχρι τον Ιούνιο του 2021.

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός παρών στην Sport Info Day!

Ο Ολυμπιακός παρών στην Sport Info Day!

Το «μπαράζ» συναντήσεων στις Βρυξέλλες συνεχίστηκε, για τον Ολυμπιακό, με την Ενημερωτική Ημερίδα για τον αθλητισμό, που πραγματοποίησε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή...

Τσακώνονται και μεταξύ τους!

Τσακώνονται και μεταξύ τους!

Στα άκρα έχουν έρθει οι σχέσεις ανάμεσα σε Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό και τους οπαδούς της ομάδας! Μια ωραία οικογένεια…

Στις Βρυξέλλες για το Erasmus+ ο Ολυμπιακός!

Στις Βρυξέλλες για το Erasmus+ ο Ολυμπιακός!

Αντιπροσωπεία του Θρύλου αναχώρησε την Τρίτη (28/1) το πρωί με προορισμό τις Βρυξέλλες, για να παραστεί στην ετήσια Γενική Συνέλευση της EMCA και την ενημερωτική Ημερίδα για τον αθλητισμό...