Ντουντούκα
Έλα πελάτη μας στον ΝΑΟ...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Στην κορυφαία δεκάδα της δεκαετίας η Στεφανίδη

Στην κορυφαία δεκάδα της δεκαετίας η Στεφανίδη
Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου 2020 - 08:55

Η Κατερίνα Στεφανίδη, η Νικόλ Κυριακοπούλου και ο Κώστας Φιλιππίδης ξεχωρίζουν στο αγώνισμα του επί κοντώ, χάρη στα αποτελέσματα τους τα προηγούμενα χρόνια.

Η Στεφανίδη με το σερί μεταλλίων που έχει κατακτήσει από το 2014 έως σήμερα βρίσκεται στην δεύτερη θέση του επί κοντώ, πίσω από την Τζεν Σουρ και μία θέση πάνω από την Σάντι Μόρις.

Η Στεφανίδη στην διάρκεια της τελευταίας εξαετίας έχει αναδειχθεί παγκόσμια πρωταθλήτρια, χρυσή ολυμπιονίκης και πρωταθλήτρια Ευρώπης. Στην τέταρτη θέση βρίσκεται η Γελένα Ισινμπαγιεβα, που στην ουσία ολοκλήρωσε την πορεία της το 2013.

Στην έβδομη θέση της λίστας βρίσκεται η Νικόλ Κυριακοπούλου, που στη διάρκεια της δεκαετίας κατάφερε να σημειώσει αρκετές διακρίσεις. Ανάμεσα σε αυτές το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο ανοιχτού του 2015.

Στην δέκατη θέση στο αντίστοιχο αγώνισμα των ανδρών βρίσκεται ο Κώστας Φιλιππίδης, που στο πέρασμα των χρόνων αποτέλεσε έναν από τους σταθερότερους αθλητές του αγωνίσματος παγκοσμίως, κατακτώντας μάλιστα και το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο κλειστού του 2014.

Ο Ρενο Λαβιλενι ηγείται της λίστας των ανδρών και ακολουθούν οι Σαν Κέντρικς και Πιοτρ Λίσεκ.

Διαβάστε επίσης

48 σερί νίκες επί του «πελάτη» ΠΑΟ!

48 σερί νίκες επί του «πελάτη» ΠΑΟ!

Τα «γλέντια» επί του Παναθηναϊκού δεν έχουν σταματημό, μιας και το σερί έχει φτάσει στο εξωπραγματικό 48-0 κόντρα στους «πράσινους» στα αθλήματα του Ερασιτέχνη από το 2015.

47 σερί νίκες επί του «πελάτη» ΠΑΟ!

47 σερί νίκες επί του «πελάτη» ΠΑΟ!

Τα «γλέντια» επί του Παναθηναϊκού δεν έχουν σταματημό, μιας και το σερί έχει φτάσει στο εξωπραγματικό 47-0 κόντρα στους «πράσινους» στα αθλήματα του Ερασιτέχνη από το 2015.