Ντουντούκα
Εποχή Κορδόν στο Θρύλο, έρχονται και τα πιο ωραία...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Θρύλος στην ελίτ της Ευρώπης!

Θρύλος στην ελίτ της Ευρώπης!
Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2020 - 15:54

Ο Θρύλος συνεχίζει να προάγει τον ελληνικό αθλητισμό. Με κάθε τρόπο, όπου και αν βρίσκεται. Το ίδιο έκανε και στις Βρυξέλλες. Ολοκληρώθηκαν οι συναντήσεις εκεί, με τον Ολυμπιακό να δηλώνει για μία ακόμα χρονιά «παρών» στις αθλητικές πρωτοβουλίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Ο κύκλος των συναντήσεων έκλεισε με το σεμινάριο για τους συντονιστές των προγραμμάτων που θα υλοποιηθούν το 2020. Ο Ολυμπιακός ως συντονιστής του προγράμματος «Disability Water Sports» συμμετείχε στην εν λόγω συνάντηση λαμβάνοντας σημαντικές πληροφορίες για την διαχείριση των δράσεων και των λοιπών συμμετεχόντων, για οικονομικά θέματα και την υποβολή της τελικής αναφοράς μετά την λήξη του.

Επιπλέον, αντιπροσωπεία του συλλόγου συμμετείχε και στην εναρκτήρια συνάντηση του προγράμματος «Sports & Diabetes». Το πρόγραμμα υλοποιείται υπό τον συντονισμό της Μπάγερ Λεβερκούζεν και αφορά την κοινωνική ενσωμάτωση ατόμων με Διαβήτη μέσα από την συμμετοχή τους σε αθλητικές δραστηριότητες. Εκτός από τη Μπάγερ και τον Ολυμπιακό, στο πρόγραμμα συμμετέχουν οι Λάτσιο, Χασκ Μλάντοστ, Βίνερ και Διεθνής Ομοσπονδία Ατόμων με Διαβήτη.

Η παρουσία του συλλόγου σε όλες τις συναντήσεις κατά την τετραήμερη παραμονή στην Βελγική πρωτεύουσα ήταν ιδιαίτερη εποικοδομητική. Το «μπαράζ» συναντήσεων έδωσε την ευκαιρία για νέες ιδέες και συνεργασίες με ευρωπαϊκούς αθλητικούς φορείς εντός και εκτός EMCA. Οι προτάσεις του Ολυμπιακού που αφορούν τόσο την κοινωνική ενσωμάτωση ευάλωτων κοινωνικών ομάδων όσο και την προώθηση του αθλητισμού και της φυσική δραστηριότητας, είχαν την καθολική αποδοχή όλων των μελών της EMCA. Το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στην προετοιμασία των νέων προτάσεων που θα υποβληθούν στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή τον ερχόμενο Απρίλιο.

Διαβάστε επίσης

O Ολυμπιακός και πάλι στο βάθρο!

O Ολυμπιακός και πάλι στο βάθρο!

Νέες επιτυχίες για το τμήμα κικ μπόξινγκ του Θρύλου. Τρία μετάλλια σε ένα από τα δυσκολότερα τουρνουά στην Ευρώπη! Ξεχώρισε ο Καλούρης...