Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χρόνια πολλά «Στρατηγέ»!

Χρόνια πολλά «Στρατηγέ»!
Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020 - 00:50

Ιδιαίτερη και ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για τον Μιχάλη Κουντούρη. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού αλλά και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός γιορτάζει σήμερα (25/2) τα γενέθλιά του και φυσικά ολόκληρη η οικογένεια του Ολυμπιακού αλλά και εμείς στο gavros.gr του ευχόμαστε ολόψυχα να είναι πάντα δυνατός, με υγεία και πάντα επιτυχίες και κατακτήσεις τροπαίων!

Το καλοκαίρι του 2011 ο Μιχάλης Κουντούρης ανέλαβε την προεδρία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, παραλαμβάνοντας μια καμένη… γη. Μάλιστα, υπήρχε και μια μεγάλη οικονομική «τρύπα». Την οποία όμως κατάφερε να κλείσει σχεδόν άμεσα με την εξαιρετική οικονομική διαχείριση που είχε.

Η συνεργασία του σε όλα τα επίπεδα με τον ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, έχει κάνει τον Θρύλο πανίσχυρο σε όλα τα σπορ, σε όλα τα τμήματα, τα οποία συνεχίζουν να διεκδικούν τους τίτλους στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη.

Ο Μιχάλης Κουντούρης μαζί με την αρωγή του Βαγγέλη Μαρινάκη συνεχίζουν να μεγαλουργούν για τον Ολυμπιακό, κάτι το οποίο φυσικά θα συνεχίσουν να κάνουν για πολλά χρόνια ακόμα.

Διαβάστε επίσης