Ντουντούκα
Δεν χάνεται το 46ο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Επίσκεψη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και το Καλλιμάρμαρο!

Επίσκεψη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και το Καλλιμάρμαρο!
Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020 - 12:33

Ο Ολυμπιακός ΣΦΠ συνεχίζει και την εξωαγωνιστική του δράση, με στόχο την προώθηση του ελληνικού αθλητισμού, αλλά και της χώρας συνολικά. Πλούσια σε επισκέψεις και δραστηριότητες ήταν και η τρίτη μέρα της συνάντησης του «Multisport Academy» στον Πειραιά. Σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά, πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στο Δημοτικό Θέατρο παρουσία της Αντιδημάρχου Επικοινωνίας-Προβολής και Μέσων Ενημέρωσης, κυρίας Ανδριάνας Ζαρακέλη και του Προέδρου του ΟΠΑΝ, κυρίου Ιωσήφ Βουράκη.

Επιπλέον, οι εκπρόσωποι των ομάδων επισκέφθηκαν το Καλλιμάρμαρο όπου έλαβαν σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την ιστορία του Σταδίου, την αρχιτεκτονική και την τοποθεσία του, τον ρόλο που έχει διαδραματίσει σε σημαντικές στιγμές για τον αθλητισμό και τον πολιτισμό της Ελλάδας καθώς επίσης και την σύνδεσή του με τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την παρακολούθηση του αγώνα πόλο «Ολυμπιακός-Μπαρτσελονέτα» στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του LEN Champions League και το τελικό δείπνο των συμμετεχόντων στο εστιατόριο «Lazaro 1971».​

Δείτε φωτό:

Διαβάστε επίσης