Ντουντούκα
Ο Θρύλος ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ένας ακόμα τίτλος για τον Στίβο του Θρύλου!

Ένας ακόμα τίτλος για τον Στίβο του Θρύλου!
Σάββατο, 29 Φεβρουαρίου 2020 - 21:34

Την κατάκτηση του 10ου πρωταθλήματος κλειστού στίβου της ιστορίας του, το οποίο έπιασε λιμάνι για 6η διαδοχική σεζόν, πανηγυρίζει το τμήμα στίβου του Ολυμπιακού. To 34ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου που διεξήχθη στο Σ.Ε.Φ, ολοκληρώθηκε τo Σάββατο (29/2) το βράδυ και βάφτηκε «ερυθρόλευκο» στους Άντρες, με τους πρωταθλητές του Θρύλου να πραγματοποιούν σπουδαίες επιδόσεις αυτό το αγωνιστικό διήμερο

Ο Θρύλος κατέκτησε το 34ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στους άντρες, καταλαμβάνοντας την 1η θέση με 59 βαθμούς, έναντι της δεύτερης ομάδας που ήταν ο Γ.Σ. Κηφισιάς που ακολούθησε με 40 βαθμούς. Ο Παναγιώτης Τριβιζάς κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 200μ. με χρόνο 21.30, ενώ το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε ο Βασίλης Κωνσταντίνου στο ύψος με επίδοση 2,16μ. Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε και η ομάδα 4 Χ 400μ. του Θρύλου, αποτελούμενη από τους Κυριακίδη, Δρίτσα, Αλεξανδρίδη και Ορφανίδη.

Ο Ολυμπιακός διεύρυνε έτσι ακόμα περισσότερο την κυριαρχία του στην Ελλάδα, με την έκτη διαδοχική κατάκτηση του πρωταθλήματος κλειστού στίβου, προσθέτοντας παράλληλα έναν ακόμα τίτλο στη φετινή λίστα του συλλόγου μας καθώς έχει προηγηθεί σήμερα, η κατάκτηση του Κυπέλλου στο πόλο ανδρών.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - 59
  2. Γ.Σ. Κηφισιάς - 32
  3. Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. - 22
  4. Κερκυραϊκος Γ.Σ. - 21
  5. Α.Σ.Σ. Αλέξανδρος Μακεδονίας - 19

Διαβάστε επίσης