Ντουντούκα
ΠΑΘΟΣ! Πάμε να το γεμίσουμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Τι να μας πείτε ρε πουθενάδες;

Τι να μας πείτε ρε πουθενάδες;
Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020 - 09:42

Το βιολί τους, αυτοί. Πως θα πλήξουν τον Ολυμπιακό. Δικαιολογίες, μια ζωή, παντού. Που να δουν προκοπή μετά. Πόσο εύκολα πετάνε ένα «διακοπή», όταν οι στόχοι τους είναι… ανύπαρκτοι, όταν δεν έχουν καμία προοπτική να δώσουν λίγη χαρά στους φιλάθλους τους και όταν το μόνο που τους νοιάζει είναι, όπως πάντα, να στρέψουν το δάχτυλο κατά του Ολυμπιακού και να το κουνήσουν. Εκείνοι που είναι συνολικά ανύπαρκτοι, μιλούν για τον ελληνικό αθλητισμό. Εκείνοι που αγνοούν εδώ και χρόνια τι σημαίνει επιτυχία, σε όλα τα… σπορ. Εκείνοι που το μόνο που έχουν κάνει με επιτυχία, εδώ και πολύ, πολύ καιρό, είναι να αποτελούν τον καρπαζοεισπράκτορα του Θρύλου.

Ενδιαφέρονται για τον ελληνικό αθλητισμό οι πουθενάδες και κουνάνε το δάχτυλο στον Ολυμπιακό. Τον Σύλλογο που είναι διαρκώς εκεί έξω και εκπροσωπεί την Ελλάδα, δοξάζει τη σημαία και κατακτά κορυφές με την αξία του και με τις ικανότητές του. Με παικταράδες σε ΟΛΑ τα τμήματα, με θέαμα, με ισχυρή παρουσία στο εξωτερικό, να κοντράρει τα μεγαλύτερα ονόματα του ευρωπαϊκού και παγκόσμιου αθλητισμού. Ο Ολυμπιακός όχι… χαρτοπρωταθλητής δεν είναι, όπως θέλετε να τον λέτε, για να πείσετε τους ελάχιστους που ασχολούνται ακόμη μαζί σας, αλλά δείχνει πάντα τον δρόμο προς την άνοδο του ελληνικού αθλητισμού! Σε όλα τα επίπεδα…

Ως πουθενάδες είναι εύκολο να τα… τινάξετε όλα στον αέρα. Όταν το… χάος βολεύει, για να καλυφθεί η πουθενάδικη ύπαρξή σας, εύκολα κουνάτε το δάχτυλο και το παίζετε υπεράνω. Όταν όμως ένας Σύλλογος είναι σοβαρός, κοιτάζει το προϊόν το οποίο υπηρετεί, το παιχνίδι, το θέαμα, όλη η πεμπτουσία του αθλητισμού, να είναι εκεί! Δεν την πετάει στον… Καιάδα.

Κανείς δεν είπε να πάμε να παίξουμε βόλεϊ, μπάλα, πινγκ-πονγκ ΤΩΡΑ, που η πανδημία μαίνεται…Αν όμως οι πουθενάδες Παναθηναϊκοί δεν είναι ικανοί να οργανώσουν μία ομαλή μετάβαση από μία αγωνιστική περίοδο που θα έχει παραταθεί, σε μία νέα, αυτό είναι λόγω της ανυπαρξίας τους και μόνο. Ούτε ο Ολυμπιακός τους φταίει, ούτε η πανδημία. Όταν όλες οι πλευρές κοιτάζουν πως θα στηρίξουν τον αθλητισμό, κάθε μορφής, επιλέγοντας να βρουν τρόπους επανόδου στη δράση, οι πουθενάδες βρήκαν ένα «διακοπή» και το έκαναν σημαία, για να έχουν αφορμή να κουνήσουν και το δάχτυλο στον Ολυμπιακό.

Δεν σας βλέπει στο μέτρο, ο Θρύλος του ελληνικού αθλητισμού και θα συνεχίσει να τον υπηρετεί, αναζητώντας τι είναι καλύτερο για να προαχθεί, σε διεθνές επίπεδο, όπως κάνει πάντα. Κόντρα στις πρακτικές χάους που θέλετε να περάσετε. Και στις οποίες είστε μαθημένοι.

Διαβάστε επίσης

ΟΣΦΠ: «Μόνο αγάπη...» (photo)

ΟΣΦΠ: «Μόνο αγάπη...» (photo)

Όμορφο μήνυμα, μέσω των social media, έστειλε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα (4/4) Αδέσποτων Ζώων...