Ντουντούκα
Τι ΚΑΥΛΑ (να είσαι Ολυμπιακός)!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Στην εθελοντική αιμοδοσία του ΣΕΦ ο ΟΣΦΠ! (video)

Στην εθελοντική αιμοδοσία του ΣΕΦ ο ΟΣΦΠ! (video)
Κυριακή, 12 Απριλίου 2020 - 20:29

Εθελοντική αιμοδοσία, υπό την υποστήριξη του Δήμου Πειραιά, πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στον εξωτερικό χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, για την αντιμετώπιση των αυξημένων αναγκών σε αίμα στην Ελλάδα, λόγω του κορονοϊού.

Η σπουδαία αυτή δράση στο ΣΕΦ αποτελεί πρωτοβουλία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και τη συμβολή του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Το «παρών», μάλιστα, έδωσαν και αθλητές και αθλήτριες του Ολυμπιακού! Και μίλησαν για αυτή την σπουδαία πρωτοβουλία...

Η περιφερειακή του Θρύλου, στο πόλο Γυναικών, Ελευθερία Πλευρίτου, δήλωσε: «Μια εθελοντική αιμοδοσία είναι πολύ σημαντική. Είναι από τους λίγους λόγους και σοβαρούς, που βγαίνουμε από το σπίτι! Πρέπει να μένουμε στο σπίτι, να στηρίζουμε αυτό τον αγώνα που γίνεται, όλοι μαζί. Ήρθαμε εδώ κι εμείς, δώσαμε αίμα, βοηθήσαμε. Ελπίζουμε για ένα καλύτερο αύριο».

Με την αδερφή της και εξίσου «ερυθρόλευκη» πολίστρια, Μαργαρίτα Πλευρίτου, να συμπληρώνει: «Μια πάρα πολύ σημαντική πρωτοβουλία! Βοηθάμε όσο μπορούμε, με όποιο τρόπο μπορούμε. Μένουμε σπίτι και βγαίνουμε μόνο για να δώσουμε αίμα και για τα απολύτως απαραίτητα».

Ο αρχηγός του ΟΣΦΠ, στο χάντμπολ Ανδρών, Κώστας Τσιλιμπάρης πρόσθεσε: «Είναι απαραίτητο να συνδράμουμε όλοι, με κάθε τρόπο, όπου είναι εφικτό και δυνατό. Υπάρχει μεγάλη ανάγκη για αίμα στα νοσηλευτικά ιδρύματα. Είναι καλό, όσοι μπορούν, να ακολουθήσουν αυτό το παράδειγμα».

Ενώ ο πασαδόρος των Πειραιωτών, στο βόλεϊ Ανδρών, Κώστας Στιβαχτής, υπογράμμισε: «Είναι πάρα πολύ ευχάριστο, να παίρνονται τέτοιες πρωτοβουλίες, από όλους τους φορείς! Ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να δώσουμε αίμα. Και είναι ωραίο να γίνονται τέτοιες δράσεις αυτή την περίοδο».

Δείτε το βίντεο του redaroume.gr!

Διαβάστε επίσης