Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καρπουζλής: «Επανερχόμαστε...»

Καρπουζλής: «Επανερχόμαστε...»
Δευτέρα, 18 Μαΐου 2020 - 11:59

Επανέναρξη και για το τμήμα κολύμβησης του Ολυμπιακού. Οι αθλητές του, όλο αυτό το διάστημα είχαν να αντιμετωπίσουν την καραντίνα και σίγουρα δεν ήταν και το πιο εύκολο πράγμα.

Ο Γιάννης Καρπουζλής, πρωταθλητής με τον Ολυμπιακό, μιλά στο gavros.gr και δίνει το στίγμα του για την… περίεργη επόμενη ημέρα, σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα.

«Είναι η επιστροφή στην πραγματικότητα μετά από δυο μήνες αποχής από το νερό. Σιγά σιγά επανερχόμαστε και εμείς πλέον. Ήταν μια δύσκολη κατάσταση για όλο τον κόσμο, όχι μόνο για τους αθλητές πάντως», τονίζει αρχικά, για να προσθέσει: «Αναγκαστήκαμε να μείνουμε εκτός προπονήσεων για δυο μήνες. Δυο μήνες που έπρεπε να μένουμε κάθε μέρα σε εγρήγορση , να μην μένουμε πίσω και όλα αυτά κλεισμένοι στα σπίτια μας για το καλό όλων. Σιγά σιγά τα καταφέραμε και βγήκαμε από όλη αυτή την κατάσταση».

Ποια θα είναι, όμως, η επόμενη ημέρα για τους αθλητές κολύμβησης του Ολυμπιακού; Το πρωτάθλημα περιμένει…

«Οι πισίνες ανοίγουν και οι προπονήσεις μας ξεκινούν. Άλλοι λίγο πιο νωρίς άλλοι λίγο πιο μετά . Καλούμαστε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις και σε λίγο καιρό να εκπροσωπήσουμε τον Ολυμπιακό που είναι ο μόνιμος πρωταθλητής, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. Με μόνο στόχο την κατάκτηση του», επισημαίνει ο Γιάννης Καρπουζλής, για να προσθέσει: «Όλοι μαζί ως σύλλογος, παράγοντες, προπονητές και αθλητές θα προσπαθήσουμε να είμαστε στην καλύτερη κατάσταση και να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα μας».

Διαβάστε επίσης