Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τσιλιγκίρη: «Είμαστε εδώ για το καλό του στίβου»

Τσιλιγκίρη: «Είμαστε εδώ για το καλό του στίβου»
Κυριακή, 14 Ιουνίου 2020 - 12:50

Η πρόεδρος του ΣΕΦ, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, με μεγάλη θητεία στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, τοποθετήθηκε σχετικά με το θέμα του ΣΕΓΑΣ. Μιλώντας στον «Real FM 97,8» και στην εκπομπή RealSports με τον Παύλο Παπαδημητρίου, τόνισε ότι είναι εδώ για οποιαδήποτε θέση της ζητηθεί να βοηθήσει και να συνδράμει τον ελληνικό στίβο.

Μίλησε παράλληλα για τις αλλαγές που μπορούν να γίνουν στον στίβο, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο ηλικιακό θέμα, στις ομοσπονδίες και στις διοικήσεις αυτών. Κάτι στο οποίο έχει σταθεί επανειλημμένα και ο υφυπουργός αθλητισμού, κ. Λευτέρης Αυγενάκης.

«Εγώ θα είμαι δίπλα σε οποιαδήποτε θέση μου ζητηθεί. Θα είμαι όπου χρειαστεί. Σέβομαι την ιστορία, όμως τα πρόσωπα πρέπει να αλλάζουν. Έχουν περάσει 30 χρόνια στις ίδιες θέσεις. Να δίδεται χώρος στους νέους ανθρώπους. Το κύριο μέλημα μας είναι το καλό του στίβου», ανέφερε μεταξύ άλλων, η κα. Τσιλιγκίρη, αναφερόμενη και στην επόμενη ημέρα, στον Ερασιτεχνικό Αθλητισμό και τον στίβο συγκεκριμένα, μετά τον κορονοϊό, στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε επίσης