Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εντάξει η μπάλα... Αλλά ο Ερασιτέχνης;! (photos)

Εντάξει η μπάλα... Αλλά ο Ερασιτέχνης;! (photos)
Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2020 - 10:31

Είναι στη φύση των ποδοσφαιρόφιλων να… παραβλέπουν καμιά φορά τι άλλο υπάρχει γύρω-γύρω. Στεκόμαστε διαρκώς στο πόσα έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, στην μπάλα, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο «τιμόνι». Και καμιά φορά ξεχνάμε να αναφέρουμε τι έχει πετύχει η στήριξη του ηγέτη του Ολυμπιακού, στον Ερασιτέχνη και τον Μιχάλη Κουντούρη. Το πως ήρθε η αναγέννηση, μέσα από τις ίδιες του… τις στάχτες!

Το 2010 ο ΟΣΦΠ ήταν σε δύσκολη θέση. Πολλά χρέη, τμήματα δίχως προοπτική, έλλειψη οράματος. Όλα άλλαξαν, όταν στο παιχνίδι μπήκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Με τον Μιχάλη Κουντούρη να διοικεί και να οργανώνει από την πρώτη, μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια και την αστείρευτη στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη, οικονομικά, διοικητικά, πάνω από όλα, οπαδικά (ο ηγέτης του Θρύλου είναι… «άρρωστος» με την ομάδα), ο Ερασιτέχνης αναγεννήθηκε και έγινε ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός Σύλλογος της Ελλάδας!

Το μήνυμα το Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, αυτή την ιστορική, για την οικογένεια του Θρύλου, ημέρα, έρχεται να επιβεβαιώσει του λόγου το αληθές:

ΙΟΥΝΙΟΣ 2010 - ΙΟΥΝΙΟΣ 2020
Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την ημέρα που ανέλαβε τις τύχες του Ολυμπιακού ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
Πέρα από τα δεδομένα επιτεύγματα της ποδοσφαιρικής ομάδας στο διάστημα αυτό, η παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη σηματοδοτεί μια χρυσή εποχή για τον Ερασιτέχνη.
Μαζί του ονειρευτήκαμε την κορυφή της Ευρώπης!
Την κατακτήσαμε με τον τρόπο που αρμόζει στον κορυφαίο πολυαθλητικό σύλλογο!
Θέσαμε ως στόχο την απόλυτη κυριαρχία στην Ελλάδα!
Την πετύχαμε χάρη στη δική του συμβολή.
Είμαστε σίγουροι ότι με ηγέτη του Ολυμπιακού τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τα καλύτερα έρχονται!
Ο Ερασιτέχνης σε ευγνωμονεί!
Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε!
Ζήτω ο Ολυμπιακός!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2010 - ΙΟΥΝΙΟΣ 2020 Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την ημέρα που ανέλαβε τις τύχες του Ολυμπιακού ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Πέρα από τα δεδομένα επιτεύγματα της ποδοσφαιρικής ομάδας στο διάστημα αυτό, η παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη σηματοδοτεί μια χρυσή εποχή για τον Ερασιτέχνη. Μαζί του ονειρευτήκαμε την κορυφή της Ευρώπης! Την κατακτήσαμε με τον τρόπο που αρμόζει στον κορυφαίο πολυαθλητικό σύλλογο! Θέσαμε ως στόχο την απόλυτη κυριαρχία στην Ελλάδα! Την πετύχαμε χάρη στη δική του συμβολή. Είμαστε σίγουροι ότι με ηγέτη του Ολυμπιακού τον Βαγγέλη Μαρινάκη, τα καλύτερα έρχονται! Ο Ερασιτέχνης σε ευγνωμονεί! Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε! Ζήτω ο Ολυμπιακός! #osfp #olympiacos #olympiacossfp #Marinakis #Leader #10years #WeKeepOnDreaming

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp) στις

Διαβάστε επίσης