Ντουντούκα
Το όνειρο δεν τελειώνει ποτέ... Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Πρώτη μέρα καλοκαιρινού Camp! (photos)

Πρώτη μέρα καλοκαιρινού Camp! (photos)
Παρασκευή, 3 Ιουλίου 2020 - 15:24

Συμπληρώνεται σήμερα η πρώτη περίοδος του καλοκαιρινού Summer Camp, του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.. Πέντε ημέρες χαράς γνώσης και άθλησης σε επαφη με τη θάλασσα.

Η ακαδημία Ιστιοπλοΐας του Ολυμπιακού, υποδέχτηκε την περασμένη Δευτέρα παιδιά ηλικίας 7-12 ετών στις εγκαταστάσεις της, στο Μικρολίμανο και ξεκίνησε ένα όμορφο καλοκαιρινό ταξίδι.

Τα παιδιά, είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με την θάλασσα, καθώς κεντρικό άθλημα του summer camp είναι η ιστιοπλοΐα.

Στην ναυταθλητική αυτή εβδομάδα, τα παιδιά έμαθαν τα μυστικά της θάλασσας από δύο καταρτισμένες στο χώρο προπονήτριες - αθλήτριες, με παγκόσμιες διακρίσεις. Διδάχτηκαν να αναγνωρίζουν τους ανέμους και την συμπεριφορά της θάλασσας, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες. Επιπλέον έμαθαν να δένουν ναυτικούς κόμπους και τέλος να τιμονεύουν το δικό τους σκάφος.

Την ιστιοπλοΐα συμπλήρωσαν τα αθλήματα των πολεμικών τεχνών και της ξιφασκίας, διδάσκοντας αυτοάμυνα και ευγενή άμιλλα στα παιδιά, τα οποία σήμερα αποχαιρετούν ολοκληρώνουν την συμμετοχή τους στο camp, με χαμόγελα, νέες εμπειρίες και καινούριους φίλους.

Αν θέλετε και εσείς να συμμετέχετε σε κάποια από τις επόμενες περιόδους, οι οποίες θα διεξαχθούν κατά την διάρκεια του Ιουλίου, μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 210 4190902, 6947 379188.

Διαβάστε επίσης