Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η προσωπική επικοινωνία του Ολυμπιακού με τα Μέλη

Η προσωπική επικοινωνία του Ολυμπιακού με τα Μέλη
Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2020 - 22:39

Μια ξεχωριστή και προσωπική επικοινωνία με τους φιλάθλους του Θρύλου έχει αναπτύξει εδώ και 1 μήνα περίπου ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.

Η αρχή έγινε στα μέσα Ιουνίου, όπου περισσότερα από 100.000 Μέλη και κάτοχοι της Κάρτας Φιλάθλου έλαβαν, στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο ένα email, από τον Ολυμπιακό, με το οποίο η διοίκηση τους ευχαριστούσε προσωπικά για την στήριξη που παρέχουν στο σύλλογο.

Στο σχετικό ευχαριστήριο μήνυμα, τονιζόταν ο σημαντικός ρόλος που παίζουν οι φίλαθλοι και το μερίδιο που έχουν στις επιτυχίες των τμημάτων ενώ παράλληλα τους δινόταν η δυνατότητα να ανανεώσουν τις συνδρομές τους για την επόμενη σεζόν, κάνοντας κλικ στο σχετικό επισυναπτόμενο σύνδεσμο.

Το κεντρικό σλόγκαν της φετινής καμπάνιας για την προώθηση της Κάρτας Μέλους και της Κάρτας Φιλάθλου είναι το «ΣΤΗΡΙ-ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ» και αυτό έφτασε μέσω της συγκεκριμένης διαδικασίας σε χιλιάδες «ερυθρόλευκους» πιστούς!

Η ξεχωριστή αυτή επικοινωνία του Ολυμπιακού με τα Μέλη και τους Φιλάθλους, συνεχίστηκε στις αρχές του μήνα, με την αποστολή του ένατου τεύχους του ηλεκτρονικού περιοδικού «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ emag», με κεντρικό θέμα: «ΣΤΗΡΙ-ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ»!

Αναμφίβολα πρόκειται για μια ωραία προσπάθεια οικοδόμησης μιας ξεχωριστής επικοινωνίας μεταξύ του Ολυμπιακού και των Μελών του. Μιας επικοινωνίας που θα συνεχιστεί τη φετινή σεζόν, αλλά από εδώ και στο εξής και συγκεκριμένα από την 1η Αυγούστου, θα αφορά τα ενεργά Μέλη του Ολυμπιακού.

Δηλαδή όσοι έχουν ανανεώσει για φέτος τη συνδρομή τους, θα εξακολουθήσουν να λαμβάνουν τη σχετική επικοινωνία από τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, και όσοι το πράξουν το επόμενο διάστημα θα απολαύσουν το προνόμιο αυτό, που αφορά την αποστολή ειδικού περιεχομένου, αποκλειστικά για τα ενεργά Μέλη του συλλόγου.

Το μόνο που χρειάζεται για να λαμβάνει ο κόσμος τη σχετική αλληλογραφία, είναι η καταχώρηση του προσωπικού του email κατά τη διαδικασία της έκδοσης της Κάρτας Μέλους. Σε περίπτωση που κάποιος έχει ανανεώσει την συνδρομή του για φέτος, ή έχει εγγραφεί Μέλος για πρώτη φορά και δεν έχει λάβει τα δυο email που έχουν προηγηθεί, απλά θα χρειαστεί να συμπληρώσει το προσωπικό του email μέσα από το επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (www.olympiacossfp.gr).

Διαβάστε επίσης