Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο σχεδιασμός των τμημάτων του Ερασιτέχνη

Ο σχεδιασμός των τμημάτων του Ερασιτέχνη
Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2020 - 21:12

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο σχεδιασμός του Ερασιτέχνη για τη νέα σεζόν ο οποίος πολύ σύντομα αναμένεται να ολοκληρωθεί για όλα τα τμήματα. Βασικός στόχος να παραμείνουν ισχυρά για την κατάκτηση των εγχώριων τίτλων στην Ελλάδα.

Ήδη μέχρι στιγμής οι «ερυθρόλευκοι», έχουν κινηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με δεδομένη την πρωτόγνωρη κατάσταση που δημιουργήθηκε στον αθλητισμό από την πανδημία του κορονοϊού.

Το βόλεϊ Γυναικών έκλεισε πρώτο το ρόστερ του εδώ και ένα μήνα περίπου, ακολούθησε το μπαράζ ανακοινώσεων στο βόλεϊ Ανδρών, στο Χάντμπολ (που ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία του) και οι προσθήκες στο πόλο Ανδρών (δυο πινελιές αναμένεται να ανακοινωθούν).

Τα δυο τμήματα στα οποία μέχρι στιγμής δεν υπήρξε κάποια επίσημη ανακοίνωση ήταν του Μπάσκετ Γυναικών και το Πόλο Γυναικών.

Όσον αφορά το Μπάσκετ Γυναικών οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη απομένουν τα τυπικά για τις ανακοινώσεις που θα αφορούν το ρόστερ της σεζόν 2020-2021. Δεδομένο πρέπει να θεωρείται ότι ο Γιώργος Παντελάκης θα παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας, όπως επίσης και η αρχηγός του τμήματος Εβίνα Σταμάτη.

Στο πόλο Γυναικών το οποίο ολοκλήρωσε τελευταίο τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις λόγω του Final 4 του Κυπέλλου, μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την υλοποίηση του σχεδιασμού. Και εδώ δεδομένη πρέπει να θεωρείται η παραμονή του Χάρη Παυλίδη στον πάγκο των νταμπλούχων καθώς επίσης και της αρχηγού Άλκηστη Αβραμίδου, η οποία έχει συμφωνήσει.

Για τους προπονητές και τους αρχηγούς των δυο τμημάτων, απομένουν μόνο ανακοινώσεις με τις οποίες θα ξεκινήσει η… επισημοποίηση της μορφής που θα έχει το έμψυχο δυναμικό της νέας σεζόν και θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες κινήσεις που έχουν προχωρήσει και θα πρέπει να θεωρούνται τελειωμένες.

Το δεδομένο είναι ότι όλα τα τμήματα του Ολυμπιακού θα παραμείνουν ισχυρά, αφού η διοίκηση του Ερασιτέχνη έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε μπροστά σε αυτή την… αναπάντεχη κατάσταση, προκειμένου να διατηρήσει τα τμήματα σε ασφαλή «μονοπάτια» που οδηγούν στην… επιτυχία!

Διαβάστε επίσης