Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τίτλος υπ’ αριθμόν… πεντακόσιες εκατόν τριάντα πέντε χιλιάδες!

Τίτλος υπ’ αριθμόν… πεντακόσιες εκατόν τριάντα πέντε χιλιάδες!
Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2020 - 16:10

Κι άλλο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς. Σαρώνει σε όλες τις διοργανώσεις, σε όλες τις ηλικίες, σε όλα τα ερασιτεχνικά αθλήματα. Οι κούπες και οι τίτλοι που κερδίζει είναι υπερπολλαπλάσιοι από εκείνους που του… διαφεύγουν.

Και όμως κάτι… ιστορικοί και κάτι… πράσινοι προπαγανδιστές, συνεχίζουν να λένε ότι ο ΠΑΟ έχει… περισσότερους. Λογικό, αφού μετρούν, ως γνωστόν, τίτλους σε… ανώμαλο δρόμο, σε… κέρλινγκ, σε τοπικά πρωταθλήματα, σε Εφήβους, Κορασίδες, ακόμη και… μπέμπηδες (όχι τη Γιουνάιτεντ) αν χρειαστεί, για να αποδείξουν αυτό που δεν είναι αλήθεια. Ότι μας περνάνε.

Παιδιά, αν το πάμε έτσι και αρχίσουμε και εμείς να μετράμε όπως εσείς, δηλαδή κάθε μετάλλιο και κάθε Κύπελλο που σηκώνεται για χάρη του Δαφνοστεφανομένου Εφήβου, σε κάθε άθλημα που υπάρχει, ατομικό, ομαδικό, αναγνωρισμένο και μη, πανελλήνιας εμβέλειας, τοπικό, ή και της… γειτονιάς, τότε με το σημερινό πρωτάθλημα στην κολύμβηση, σε Εφήβους και Κορασίδες, πρέπει να φτάσαμε τους… πεντακόσιους εκατόν τριάντα πέντε χιλιάδες τίτλους!

Έτσι δεν είναι; Ο Αλαφούζος θα… συμφωνούσε με το νούμερο, του έχει αδυναμία.

Διαβάστε επίσης