Ντουντούκα
Θρυλική φιέστα για το 47ο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Το ευχαριστώ Μουρίκη και Αβραμίδου στα ΕΝΕΡΓΑ μέλη του Θρύλου!

Το ευχαριστώ Μουρίκη και Αβραμίδου στα ΕΝΕΡΓΑ μέλη του Θρύλου!
Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2020 - 14:17

Ο Ολυμπιακός είναι μία οικογένεια! Μία μεγάλη, ερυθρόλευκη οικογένεια, στην οποία όλα τα μέλη έχουν τον ρόλο τους και πρέπει να βοηθούν, το ένα το άλλο, για να έρθουν νέες, τεράστιες επιτυχίες! Στο πλαίσιο αυτό, ο κόσμος στέκεται δίπλα στον Σύλλογο, με τις κάρτες Μελών και τις κάρτες Φιλάθλου και ο ΟΣΦΠ θέλει να εκφράσεις τις ευχαριστίες του.

Τα ΕΝΕΡΓΑ μέλη του συλλόγου, λοιπόν, όσοι έχουν ανανεώσει, δηλαδή την εγγραφή τους, για φέτος, έλαβαν στα e-mail τους ένα μήνυμα από τον αρχηγό της ομάδας Πόλο Ανδρών, Κώστα Μουρίκη και την αρχηγό της ομάδας Πόλο Γυναικών, Άκηστις Αβραμίδου. Και οι δύο αρχηγοί στέλνουν ένα μεγάλο ευχαριστώ, στους φιλάθλους που ανανέωσαν την εγγραφή τους και στηρίζουν τον Σύλλογο, ενώ τα μηνύματα αυτά, προς τα ενεργά Μέλη, θα συνεχιστούν!

Για να δεχθείτε και εσείς ανάλογο μήνυμα θα πρέπει να ανανεώσετε την εγγραφή σας, ως Μέλη, ενώ αν το έχετε κάνει, θα συνεχίσετε να τα λαμβάνετε και στο μέλλον. Η επικοινωνία του ΟΣΦΠ με τα Μέλη του, θα συνεχιστεί!

Αναλυτικά:

ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ

Μέσω του μηνύματος που ακολουθεί, και εκπροσωπώντας ως αρχηγός την ομάδα πόλο Γυναικών θέλω να σε ευχαριστήσω προσωπικά για την έμπρακτη στήριξη στον Ολυμπιακό.

Μια στήριξη που μεταφράζεται με την ανανέωση ή την εγγραφή στα μητρώα του Ερασιτέχνη. Θέλω να γνωρίζεις ότι η βοήθεια που προσφέρεις στο σύλλογο είναι τεράστια και το… αποτέλεσμά της είναι αυτές οι δυο κούπες που κατακτήσαμε φέτος. Το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ελλάδας ήρθαν στον Πειραιά και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενες για αυτό. Και ήρθαν χάρη και στη δική σου συμβολή μέσω της Κάρτας Μέλους. Ήταν μια περίεργη και πρωτόγνωρη σεζόν λόγω της πανδημίας που έπληξε όλο τον πλανήτη. Είχαμε και φέτος μεγάλα όνειρα για να κατακτήσουμε το ευρωπαϊκό εκτός από της δυο εγχώριους τίτλους και αυτό είναι κάτι που της στεναχωρεί. Ωστόσο η διατήρηση της κορυφής στην Ελλάδα και αήττητη κατάκτηση του νταμπλ της αφήνει μια γλυκιά γεύση. Είναι αλήθεια ότι η παρουσία σου της έλλειψε ιδιαίτερα με τον τρόπο που ολοκληρώθηκαν οι διοργανώσεις μετά την πολύμηνη διακοπή. Περιμένουμε με ανυπομονησία να παίξουμε ξανά σε ένα γεμάτο κολυμβητήριο, μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν. Ωστόσο οι δεσμοί του κόσμου του Ολυμπιακού με τη ομάδα παραμένουν πάντα ισχυροί. Της και η βοήθεια που της παρέχετε ενισχύοντας το σύλλογο με την Κάρτα Μέλους και την Κάρτα Φιλάθλου. Για να παραμένουν ισχυρά όλα της τα τμήματα και να κατακτούμε της τίτλους για τον Ολυμπιακό. Για μια ακόμη φορά σε ευχαριστούμε. Που αγαπάς, που έμπρακτα στηρίζεις, που ενισχύεις τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό!

Με εκτίμηση, Η αρχηγός της ομάδας πόλο Γυναικών Άλκηστη Αβραμίδου

ΜΟΥΡΙΚΗΣ

Αγαπητέ φίλαθλε του Ολυμπιακού,

Μια από τις περίεργες σεζόν, δεδομένα η πιο περίεργη στη σύγχρονη ιστορία του αθλητισμού, ολοκληρώθηκε. Παρά το μεγάλο διάστημα της διακοπής στο οποίο εμείς ως αθλητές βιώσαμε πρωτόγνωρες καταστάσεις, μένοντας για μήνες εκτός πισίνας καταφέραμε να ολοκληρώσουμε τη σεζόν κατακτώντας το πρωτάθλημα. Πετύχαμε έτσι το νταμπλ το οποίο συνοδεύσαμε με το αήττητο και αισθανθήκαμε ότι όσον αφορά τους εγχώριους στόχους, οι κόποι και οι θυσίες που κάναμε όλη τη χρονιά δεν πήγαν χαμένοι. Γιατί η αλήθεια είναι ότι ονειρευόμασταν και φέτος να ζήσουμε μεγάλες στιγμές στην Ευρώπη, όπως όλες αυτές που έχουμε ζήσει τα τελευταία χρόνια όμως δυστυχώς αυτό δεν ήταν εφικτό αφού διακόπηκαν οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτές οι δυο κούπες, το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας που ήρθαν και φέτος στο σύλλογο, έχουν και τη δική σου υπογραφή. Ήρθαν χάρη και στη δική σου στήριξη. Μας στεναχώρησε το γεγονός ότι λόγω των αυστηρών υγειονομικών πρωτοκόλλων δεν ήσουν στην κερκίδα για να πανηγυρίσουμε μαζί όπως έχουμε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια. Ελπίζουμε όμως ότι στις επόμενες οι συνθήκες θα το επιτρέψουν και θα γιορτάσουμε μαζί. Σε κάθε περίπτωση, για να διαβάζεις αυτό το μήνυμα, σημαίνει ότι ήσουν από τους πρώτους που έσπευσαν να ανανεώσουν τη στήριξή τους στον Ολυμπιακό για την επόμενη σεζόν. Εκ μέρους όλης της ομάδας πόλο Ανδρών, σε ευχαριστούμε για την βοήθεια που προσφέρεις στο σύλλογο μέσω της Κάρτας Μέλους! Και μην ξεχνάς… Είσαι ο καλύτερος συμπαίκτης μας!

Με εκτίμηση, Ο αρχηγός της ομάδας πόλο Ανδρών Κώστας Μουρίκης

Διαβάστε επίσης