Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σαρωτικός! 10ο σερί τρεμπλ και 30 τίτλοι επί Κουντούρη!

Σαρωτικός! 10ο σερί τρεμπλ και 30 τίτλοι επί Κουντούρη!
Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2020 - 17:51

Κούπα για κούπα δεν έχει αφήσει το τμήμα Κολύμβησης του Ολυμπιακού την τελευταία δεκαετία. Συγκεκριμένα, επί προεδρίας του Μιχάλη Κουντούρη, δεν έχει χάσει ούτε ένα τρόπαιο από τα 30 που διεκδίκησε! Μιλάμε για αυτοκρατορία!

Ο Ολυμπιακός ανακηρύχθηκε και επίσημα πρωταθλητής της σεζόν 2019-2020, κατακτώντας το 61ο πρωτάθλημα της ιστορίας του στη Γενική Βαθμολογία, πετυχαίνοντας το τρεμπλ αφού αναδείχθηκε πρωταθλητής, τόσο στους Άνδρες, όσο και στις Γυναίκες.

Ο αυτοκράτορας της πισίνας, λοιπόν, διεύρυνε την απόλυτη κυριαρχία του φτάνοντας στο 10ο σερί τρεμπλ, με το απόλυτο των 30 τίτλων στη δεκαετία, όπου μετράει 10 πρωταθλήματα Γενικής Βαθμολογίας, 10 πρωταθλήματα Ανδρών και 10 πρωταθλήματα Γυναικών!

Μιλάμε για απίθανα πράγματα και αριθμούς που άλλοι μπορεί να μη δουν ποτέ!

Είναι άλλο ένα τμήμα του συλλόγου που έχει εκτοξευτεί επί της ηγεσίας του Μιχάλη Κουντούρη. Ένα από τα πολλά. Όλα, για την ακρίβεια έχουν απογειωθεί. Και οι αριθμοί λένε την απόλυτη αλήθεια. Οι τίτλοι, δηλαδή, λένε την απόλυτη αλήθεια.

Επίσης, το φετινό τρεμπλ είναι το 19ο στα τελευταία 20 χρόνια, διάστημα στο οποίο ο Θρύλος έχει κατακτήσει συνολικά 59 στα 60 πρωταθλήματα (Γενικής, Ανδρών, Γυναικών)!

Ολυμπιακός είσαι!

Μη σταματάς, Πρόεδρε!

Διαβάστε επίσης

Το έκρινε η… ένσταση

Το έκρινε η… ένσταση

Ο Ολυμπιακός έχασε ένα μετάλλιο από τον ΠΑΟΚ, στην κολύμβηση, λόγω… ένστασης του «δικεφάλου του βορρά».