Ντουντούκα
Γυρίσαμε σπίτι μας!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Ευχαριστούμε τον Μιχάλη Κουντούρη που μας στηρίζει»

«Ευχαριστούμε τον Μιχάλη Κουντούρη που μας στηρίζει»
Κυριακή, 9 Αυγούστου 2020 - 23:08

Τον Μιχάλη Κουντούρη, Πρόεδρο του Ερασιτέχνη, που στηρίζει και το τμήμα Στίβου, ευχαρίστησε η έφορος του τμήματος, Στέλλα Νικολαΐδου, μετά την κατάκτηση του 14ου και 5ου σερί πρωταθλήματος. «Μετά από μια δύσκολη χρονιά και μια μακρά περίοδο αγωνιστικής δραστηριότητας το τμήμα στίβου του Ολυμπιακού κατέκτησε για άλλη μια χρονιά την πρώτη θέση στους άντρες στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που έγινε στην Πάτρα, μετρώντας 5 σερί κατακτήσεις και φτάνοντας τα 14 πρωταθλήματα. Θέλω να ευχαριστήσω τους αθλητές μας που με υπομονή και επιμονή αγωνίστηκαν κάτω από υγειονομικά πρωτόκολλα δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους αφού επί δύο μήνες σχεδόν δεν έκαναν καθόλου προπονήσεις.

Να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Μιχάλη Κουντούρη που στηρίζει το τμήμα στίβου του Ολυμπιακού. Τον φυσικοθεραπευτή του τμήματος στίβου του Ολυμπιακού κύριο Διονύση Παπαδόπουλο που ήταν δίπλα μας προσφέροντας τις πολύτιμες υπηρεσίες του το διήμερο των αγώνων. Και να αφιερώσω την νίκη αυτή στον κόσμο του Ολυμπιακού που σε κάθε προσπάθεια μας είναι κοντά μας».

Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Τριβυζάς, είπε: «Τρίτος μου τίτλος στον ανοιχτό και είμαι πολύ χαρούμενος. Έκανα την υπέρβαση και θέλω να τονίσω ότι τα χρόνια δεν παίζουν ρόλο όταν έχεις ψυχή και σωστή προπόνηση. Είχα μια καλή προπονητική ροή μέχρι τον Μάρτιο αλλά δυστυχώς η πανδημία την ανέκοψε. Θέλω να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό, τους χορηγούς μου και την Διοίκηση του Πυροσβεστικού Σταθμού Περιστερίου».

Τέλος, ο Γιώργος Χριστακάκος, τόνισε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος και χαρούμενος. Πρώτος μου τίτλος στην κατηγορία ανδρών και Κ23. Κυνηγούσα το ατομικό μου ρεκόρ (74.88) αλλά δεν βγήκε. Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση αλλά δεν είχαμε πολλές αγωνιστικές ευκαιρίες. λόγω της πανδημίας, αυτός ήταν ο τρίτος μου αγώνας για φέτος».

Διαβάστε επίσης