Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ενημέρωσε πρώτα τα ενεργά μέλη για δύο μεταγραφές! (photo)

Ενημέρωσε πρώτα τα ενεργά μέλη για δύο μεταγραφές! (photo)
Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2020 - 10:33

Ακόμη μία κίνηση, η οποία δείχνει τον τρόπο με τον οποίο «ανοίγει» την επικοινωνία του, με τα ενεργά μέλη του Συλλόγου, έκανε ο ΟΣΦΠ! Ο Ολυμπιακός, πριν καν ανακοινώσει τις μεταγραφές των Χανς Ντάουμπε (πόλο) και Τζόρι Ντέιβις (μπάσκετ Γυναικών), ενημέρωσε σχετικά τα ενεργά μέλη του, με e-mail! Μία μεγάλη αποκλειστικότητα, για τους ανθρώπους, οι οποίοι ενεργά έχουν στηρίξει, μέχρι στιγμής, τον Ολυμπιακό, φέτος, ανανεώνοντας την εγγραφή τους και συνεχίζοντας να του δίνουν δύναμη, μέσω αυτής!

Πρόκειται για δύο σπουδαίες μεταγραφές, σε δύο διαφορετικά αθλήματα:

Ο Χανς Ντάουμπε, Αμερικανός περιφερειακός, διεθνής, γεννηθείς το 2000, είναι ένα εξαιρετικό ταλέντο, με μεγάλη ποιότητα, την οποία ο Θρύλος προσθέτει στο ρόστερ του!

Η Τζόρι Ντέιβις, σούτινγκ γκαρντ, προστίθεται στο ήδη εξαιρετικό ρόστερ της ομάδας μπάσκετ Γυναικών και δίνει τεράστια ώθηση, ποιότητα και εμπειρία, με στόχο νέους τίτλους και διακρίσεις! Μεταγραφή, η οποία δεν έχει καν γραφτεί – αναφερθεί πουθενά στον ελληνικό Τύπο, με αποτέλεσμα τα ενεργά μέλη να είναι πρώτοι, οι οποίοι έμαθαν για την ολοκλήρωση

Μένει, πλέον, να φανεί πότε θα ανακοινωθούν οι δύο μεγάλες αυτές μεταγραφές, από τον Θρύλο! Τα ενεργά μέλη του Συλλόγου είχαν την Τετάρτη το πρωί, την… αποκλειστικότητα, μαθαίνοντας για αυτές, πριν καν ο Σύλλογος τις ανακοινώσει! Μόλις πριν από λίγο, δηλαδή, έφτασε στα e-mail των ενεργών μελών η είδηση και αυτός ο τρόπος επικοινωνίας θα συνεχιστεί!

Διαβάστε επίσης