Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Από το 29-18, στο 80-4! Περήφανα τα μέλη που έβαλαν το χέρι τους στη χρυσή δεκαετία!

Από το 29-18, στο 80-4! Περήφανα τα μέλη που έβαλαν το χέρι τους στη χρυσή δεκαετία!
Σάββατο, 19 Σεπτεμβρίου 2020 - 13:35

Ότι η διαφορά του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό έχει «ανοίξει» τα τελευταία χρόνια ακόμη περισσότερο, δεν αποτελεί είδηση. Είναι, όμως, εντυπωσιακό να βλέπεις τη σύγκριση με τα νούμερα. Είναι από τις περιπτώσεις που οι αριθμοί λένε την απόλυτη αλήθεια σε αυτήν τη χρυσή δεκαετία του Θρύλου.

Από το 29-18 στους τίτλους, στα ομαδικά αθλήματα, ανάμεσα σε Ολυμπιακό (29) και Παναθηναϊκό (18), την προηγούμενη δεκαετία (2001-10), φτάσαμε στο ασύλληπτο 80-4 στη χρυσή δεκαετία του Θρύλου!

Μία χρυσή δεκαετία που έχει την υπογραφή του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έχει αγκαλιάσει και στηρίζει από την πρώτη μέρα τον Ερασιτέχνη.

Μία χρυσή δεκαετία που έχει την υπογραφή του Μιχάλη Κουντούρη, ο οποίος έχει το απόλυτο κουμάντο στον Ερασιτέχνη και τον έχει απογειώσει.

Μία χρυσή δεκαετία που έχει και την υπογραφή του κόσμου. Άλλωστε, τα Μέλη του Ολυμπιακού που έχουν ενισχύσει όλα αυτά τα χρόνια την ομάδα με την Κάρτα Μέλους και την Κάρτα Φιλάθλου, έχουν βάλει το χέρι τους να έρθουν αυτές οι πολύ μεγάλες επιτυχίες.

Είναι απίθανο αυτό που έχει καταφέρει ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός στα ομαδικά αθλήματα την τελευταία δεκαετία. 80 τίτλοι σε Πόλο Ανδρών και Γυναικών, Βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών, Χάντμπολ και Μπάσκετ Γυναικών και υπολογίζουμε όλες τις διοργανώσεις, δηλαδή Πρωταθλήματα, Κύπελλα, Ευρωπαϊκά, Σούπερ Καπ και Λιγκ Καπ.

Μέσα σε αυτούς τους 80 τίτλους, υπάρχουν και 5 ευρωπαϊκά τρόπαια (και συμμετοχή συνολικά σε 14 ευρωπαϊκούς τελικούς). Αριθμός μεγάλος που δείχνει το πόσο πολύ έχει μεγαλώσει ο σύλλογος!

Και να σκεφτεί κανείς πως από αυτούς τους 4 του Παναθηναϊκού, τους δύο τους πήρε πέρσι, στο Βόλεϊ Ανδρών!

Όπως προαναφέραμε, υπολογίζουμε τους τίτλους μόνο στα ομαδικά αθλήματα αυτήν τη δεκαετία. Αν βάλουμε και τους 76 που έχει πάρει ο Ολυμπιακός σε Στίβο, Κολύμβηση, Επιτραπέζια Αντισφαίριση και Πυγμαχία, τότε θα χαθεί η μπάλα με τα 156 τρόπαια!

Η ψαλίδα με τον αιώνιο έχει μεγαλώσει και θα μεγαλώσει κι άλλο τα επόμενα χρόνια.

Όλα αυτά τα τρόπαια και τα επιτεύγματα του Ολυμπιακού προκαλούν τεράστια υπερηφάνεια στα μέλη του Ολυμπιακού που έχουν ενισχύσει όλα αυτά τα χρόνια την ομάδα με Κάρτα Μέλους και Κάρτα Φιλάθλου. Και είναι και αυτή πολύ σημαντική συμβολή στην εκτόξευση του Ερασιτέχνη.

Χαοτική η διαφορά σε αυτήν τη χρυσή δεκαετία του Θρύλου!

Διαβάστε επίσης