Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Από την παύλα και τη διακοπή, στην κωλοτούμπα χωρίς... αναστολή!

Από την παύλα και τη διακοπή, στην κωλοτούμπα χωρίς... αναστολή!
Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2020 - 19:47

Ανακοίνωση με την οποία ζητάει την επανέναρξη των πρωταθλημάτων εξέδωσε σήμερα η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, δημοσιοποιώντας την επιστολή που έστειλε προς την ΕΟΠΕ και την ΕΟΚ.

Όχι, όχι δεν κάνατε λάθος! Σωστά διαβάσατε! Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού θέλει να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα!

Τι θα πει μπερδευτήκατε; Τι θα πει μα καλά αυτοί δεν ήταν ταγμένοι στην παύλα;

Για να μην μακρηγορούμε, πάμε να δούμε τι ζητάνε φέτος οι «πράσινοι», και εννοείτε ότι είμαστε σταθερά υπέρ αυτής της τοποθέτησης:

«Σας αναφέρουμε ότι εμείς σαν Σύλλογος θα αποδεχτούμε όποια μέτρα απαιτεί η Πολιτεία για την επανέναρξη του Πρωταθλήματος. Με την πεποίθηση ότι θα συνεχίσει να έχει ζωή το άθλημά μας.

Ουσιαστικά λέμε 3 πράγματα:

1. Θέλουμε επανέναρξη

2. Είμαστε διατεθειμένοι να δεχτούμε όλα τα προτεινόμενα πρωτόκολλα για κάτι τέτοιο.

3. Προτείνουμε τηλεδιάσκεψη με τα υπόλοιπα σωματεία για να ξέρουμε ποιοι θέλουν και μπορούν και ποιοι όχι».

Και τώρα πάμε να θυμηθούμε τι έλεγαν πέρσι:

«Σας καλούμε να επανέλθετε στην πραγματικότητα και να αναλογιστείτε την κρισιμότητα της κατάστασης. Τι θέλετε δηλαδή να μας πείτε; Ότι θα διεξάγετε αγώνες τον Ιούνιο και τον Ιούλιο κεκλεισμένων των θυρών; Συνέλθετε! Συνέλθετε πριν σκοτώσετε τον ελληνικό αθλητισμό για τα επόμενα χρόνια. Η αμετάκλητη θέση του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου είναι να υπάρξει οριστική διακοπή όλων των διοργανώσεων ΧΘΕΣ και ο ιστορικός του μέλλοντος να καταγράψει τα πρωταθλήματα ως μη γενόμενα».

Εμ, για αυτό μπερδευτήκατε αγαπητοί αναγνώστες. Γιατί γίνατε μάρτυρες μιας κωλοτούμπας που θα ζήλευε και η Νάντια Κομανέτσι!

Και εύλογα διερωτάστε… Η φετινή διοίκηση του Παναθηναϊκού που έβγαλε τη σημερινή ανακοίνωση και τάσσεται υπέρ της συνέχισης των πρωταθλημάτων, δεν ήταν στην… περσινή διοίκηση των «πράσινων» που απαιτούσε παύλες και να θεωρηθούν ως μη γενόμενα τα πρωταθλήματα;

Μα πέρσι μπροστά στο… ζήλο τους να διακοπούν τα πάντα μη τυχόν και καταλήξουν οι τίτλοι στον Ολυμπιακό, δεν έβλεπαν… μπροστά τους και δεν τους ενδιέφερε η καταστροφή του αθλητισμού. Φέτος που δεν τίθεται τέτοιο θέμα, μπορούν να… διεκδικούν τη σωτηρία του.

Η αλήθεια είναι ότι αυτή την κωλοτούμπα την… προετοίμαζαν από πέρσι κάτι που φάνηκε στην τηλεδιάσκεψη για την τύχη του πρωταθλήματος της Volleyleague Ανδρών. Ο χώρος του βόλεϊ διέγνωσε πρώτος αυτή την… ροπή στην κωλοτούμπα όταν μετά από 3 ώρες ατέρμονων συζητήσεων και ενώ σθεναρά έλεγαν ότι δεν παίζουν, ξαφνικά είπαν ότι παίζουν όταν έπεσε στο τραπέζι η πρόταση να αγωνιστεί ο Ολυμπιακός με το Φοίνικα Σύρου για τον τίτλο.

Τελικά έστω και από σπόντα τους βγήκε σε καλό η εξέλιξη αυτή αφού εκμεταλλεύτηκαν τις καταστάσεις που προκάλεσε ο κορονοϊός και κατέκτησαν τον τίτλο. Αλλά αυτή είναι η ομορφιά του αθλητισμού. Καμιά φορά έχει τύχη και το αουτσάιντερ!

Όπως και να έχει… οι μάσκες έπεσαν και η υποκρισία φανερώθηκε!

Από την παύλα και τη διακοπή, στην κωλοτούμπα χωρίς… αναστολή!

Σας παραθέτουμε ΕΔΩ και τις δυο ανακοινώσεις, με τις οποίες ξεγυμνώνεται το πράσινο σωματείο και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του…

Διαβάστε επίσης