Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καταδίκη… Κλειστός μέχρι τις 7 Γενάρη ο αθλητισμός…

Καταδίκη… Κλειστός μέχρι τις 7 Γενάρη ο αθλητισμός…
Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2020 - 14:17

Οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν, αφού η Πολιτεία συνεχίζει, μετά τις σημερινές ανακοινώσεις του κ. Πέτσα, να κρατά σε… lockdown τον αθλητισμό. Καταδικάζοντας, έτσι, σε ακόμη μεγαλύτερες συνέπειες, αγωνιστικές, οικονομικές, ακόμη και για την ίδια την βιοποριστική κατάσταση πολλών αθλητών, τον ερασιτεχνικό -και όχι μόνο- αθλητισμό, ο οποίος έχει, ήδη, υποφέρει πάρα πολύ!

Η κατάσταση με την πανδημία δεν έχει βελτιωθεί όσο ήλπιζε η Πολιτεία, όμως στη συντριπτική τους πλειοψηφία, τα σωματεία, αλλά και οι ίδιοι οι αθλητές, ζητούν να γυρίσουν στη δράση, τηρώντας ευλαβικά όλα τα πρωτόκολλα και βάζοντας, σε όλες τις δραστηριότητες, τα ίδια επίπεδα προσοχής, που υπάρχουν και στο κορυφαίο, επαγγελματικό επίπεδο, όπως η Σούπερ Λιγκ.

Κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται ούτε μετά τις σημερινές δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, κ. Πέτσα και έτσι ο αθλητισμός στην Ελλάδα… καταδικάζεται. Οι αντιδράσεις από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές, τους αθλητές, αναμένονται ακόμη πιο έντονες, αφού μετά και τη νέα παράταση του lockdown, στον αθλητισμό, θα συμπληρώνονται στις 7 Γενάρη, πλέον, 9 εβδομάδες χωρίς να κάνουν ούτε προπονήσεις, στα ερασιτεχνικά σωματεία!

Διαβάστε επίσης