Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σκληρή απάντηση ΟΣΦΠ σε ΠΑΟΚ: «Την… παύλα σας και σε… άλλη παραλία!»

Σκληρή απάντηση ΟΣΦΠ σε ΠΑΟΚ: «Την… παύλα σας και σε… άλλη παραλία!»
Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2021 - 15:15

Ο αυτοκράτορας του ελληνικού αθλητισμού δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω. Και δεν αφήνει τίποτα να αιωρείται… Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, να αφήσει αναπάντητη, τη χθεσινή τοποθέτηση του ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός… Δεν θα μπορούσε να αφήσει να αιωρούνται οι τοποθετήσεις των ασπρόμαυρων, οι οποίοι… μία λένε έτσι, μία λένε αλλιώς…

Σχολίαζαν, λοιπόν, χαρακτηριστικά, στον Ολυμπιακό πως «η θέση των κύκλων και τετραγώνων του ΠΑΟΚ, αποδεικνύει περίτρανα ότι όλος ο οργανισμός τους βρίσκεται σε σύγχυση. Επειδή δεν μπορούμε πια να σας πάρουμε στα σοβαρά, θα σας απαντήσουμε μέσω των δικών σας θέσεων, επ' αφορμής της ανικανότητάς σας σε όλα τα επίπεδα».

Και προχωρούσαν να αναπτύξουν τις θέσεις τους, λέγοντας πως «μόνο για γέλια είστε που κατηγορείτε τον Ολυμπιακό, όταν επίσημα από τον Νοέμβριο ζητούσατε να μπει παύλα σε όλα τα πρωταθλήματα! Ξαναδιαβάστε τη ανακοίνωση του Ολυμπιακού. Μπορείτε! Ξαναδιαβάστε την ανακοίνωση, που εκδώσατε στις 7 Νοεμβρίου του 2020. Μπορείτε! Και μετά κάντε άλλη μία κωλοτούμπα. Φυσικά και μπορείτε!».

Μόνο… τυχαίο δεν είναι το σχόλιο των ανθρώπων του Ολυμπιακού! Ο ίδιος ο ΠΑΟΚ, μόλις λίγους μήνες πριν, έλεγε… άλλα! Θυμάστε; Να σας θυμίσουμε!

«Ο ΠΑΟΚ, με αφορμή τον θόρυβο που δημιουργείται για την συνέχιση ή όχι των πρωταθλημάτων των ερασιτεχνικών ομαδικών αθλημάτων κατά την διάρκεια της καραντίνας μέχρι 30/11, δηλώνει την πάγια και αταλάντευτη θέση του, για διακοπή αυτών για λόγους προστασίας του κοινωνικού συνόλου», έλεγαν...

Για δείτε…

Και επειδή το πράγμα έχει… ξεφύγει και όλοι οι γύρω από τον Ολυμπιακό, νομίζουν ότι θα… κερδίσουν σε μέγεθος, αναφερόμενοι, συχνά-πυκνά, στον αυτοκράτορα του ελληνικού αθλητισμού, συνέχισαν, στον ΟΣΦΠ, σχολιάζοντας πως… «μην νομίζετε ότι αναφερόμενοι -σε κάθε ευκαιρία- στον Ολυμπιακό, θα μεγαλώσετε και ως μέγεθος. Η θέση μας επ' αυτού είναι πάγια και αποτυπώθηκε με σαφή τρόπο στο ποδοσφαιρικό παιχνίδι. Ελπίζουμε να συνέλθετε. Μέχρι τότε τις παύλες σας και σε άλλη παραλία…»!!

Σαφές; Σαφές, ακόμη και για το… κίνημα της παύλας!

Διαβάστε επίσης