Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πολύχρονος, στρατηγέ! (photos)

Πολύχρονος, στρατηγέ! (photos)
Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021 - 15:01

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο Μιχάλης Κουντούρης! Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο άνθρωπος ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του, με την επιτυχία του ΟΣΦΠ και… καθόρισε τη λέξη… υπερκούπωση, γιορτάζει. Μαζί του, γιορτάζει όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού, η οποία με υπερηφάνεια τον έχει δει, τόσες και τόσες φορές, να σηκώνει τρόπαια, με όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού!

Ο άνθρωπος, ο οποίος με τη στήριξη του ηγέτη του Συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη, τον οποίο ο ίδιος στηρίζει απεριόριστα και στο πλευρό του οποίου πάντοτε βρίσκεται, έχει καταφέρει μέσα σε μία δεκαετία να αφήσει τόσο πίσω ΟΛΟΥΣ τους αντιπάλους του Ολυμπιακού και να χρειάζονται… κιάλια, για να δουν τον τεράστιο αυτό Σύλλογο!

Ο άνθρωπος, ο οποίος στο τιμόνι του Ερασιτέχνη έχει δοξάσει τον ελληνικό αθλητισμό, συνολικά, με τις ομάδες του ΟΣΦΠ να κατακτούν διεθνή τρόπαια, να συμμετέχουν σε τελικούς, να δοξάζουν τη σημαία της Ελλάδας, ανεβαίνοντας διαρκώς στο βάθρο! Έχει καταφέρει να κάνει τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό έναν πολυαθλητικό Σύλλογο-κόσμημα, παγκοσμίως, απολαμβάνοντας τον σεβασμό όλων στο εξωτερικό, όπου και αν αγωνίζεται!

Ο Μιχάλης Κουντούρης, στρατηγός και πάντα σε επαφή με τον κόσμο των Πειραιωτών, απολαμβάνει τον απόλυτο σεβασμό της εξέδρας, η οποία αναγνωρίζει τα έργα και τα κατορθώματά του, για τη μεγάλη μας αγάπη: Τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! Δεν χρειάζεται, φυσικά, να σταθούμε εκτενώς, στο ότι είναι ΠΑΝΤΟΤΕ στο πλευρό της ομάδας, αφού όπως είπαμε, έχει και χρέη Αντιπροέδρου, στην ΠΑΕ! Ο Μιχάλης Κουντούρης ήταν, είναι και θα είναι εκεί, για τον Θρύλο, κάνοντας πράξη το σύνθημα που τραγουδούν οι οπαδοί του Ολυμπιακού… Όπου παίζεις εσύ!

Όλη η οικογένεια του Θρύλου του εύχεται χρόνια πολλά! Του εύχεται υγεία και δύναμη, σε ό,τι και αν κάνει, γιατί αυτό θα είναι ΣΙΓΟΥΡΑ για το καλό του Ολυμπιακού. Ο Μιχάλης Κουντούρης είναι ένας άνθρωπος… ερωτευμένος, με τον ΘΡΥΛΟ, όπως είναι άλλωστε και ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης, στο πλευρό του οποίου στέκεται!

Στον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη και Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, ευχήθηκε τόσο ο αδερφός του, Αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς, όσο και ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, φυσικά!

Διαβάστε επίσης

Αρχίζουν τα μεγάλα έργα στο ΣΕΦ!

Αρχίζουν τα μεγάλα έργα στο ΣΕΦ!

Μετά και την εξασφάλιση της χρηματοδότησης, από την Περιφέρεια, ο περιβάλλοντας χώρος του Σταδίου θα δεχθεί μία μεγάλη ανάπλαση!