Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Οι άλλοι, καναπέ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Έβδομος ο Τσιάμης στο πανευρωπαϊκό (video)

Έβδομος ο Τσιάμης στο πανευρωπαϊκό (video)
Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021 - 13:52

Έδωσε τη δική του μάχη, στα 39 του χρόνια, σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Ο Δημήτρης Τσιάμης, ένας… μόνιμος πρωταθλητής, με τα χρώματα του Ολυμπιακού, αγωνίστηκε, με τα χρώματα της Ελλάδας, στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Τορούν της Πολωνίας. Ο έμπειρος αθλητής κατετάγη έβδομος στον τελικό, κάνοντας την προσπάθειά του, αλλά μην καταφέρνοντας να ξεπεράσει τους αντιπάλους του και να διεκδικήσει ένα μετάλλιο.

«Ένιωθα κουρασμένος σε σχέση με το πως ήμουν στον προκριματικό. Παρόλα αυτά θεωρώ πως ήταν εφικτό ένα άλμα στα 16,70 μ., που θα με ανέβαζε στην τέταρτη θέση. Έκανα τεχνικά λάθη, παρότι ήμουν αρκετός καλός στη φόρα μου. Ίσως έφταιξε το ότι δεν ήμουν τόσο φρέσκο. Συνεχίζουμε με στόχο τους Ολυμπιακούς Αγώνες», είπε ο Τσιάμης με το τέλος του αγώνα του.

Άρχισε με 16,13 μ. και συνέχισε διαδοχικά στα 16,40 μ., 16,35 μ., 16,35 μ. και δύο άκυρα άλματα. Ο Έλληνας πρωταθλητής του Ολυμπιακού αγωνίστηκε για τρίτη φορά σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, ωστόσο ήταν η πρώτη του παρουσία σε τελικό. Νικητής του αγώνα ήταν ο Πέδρο Πιτσάρδο με 17,30 μ., Κουβανός, πολιτογραφημένος Πορτογάλος.

Δείτε τις προσπάθειες του Δημήτρη Τσιάμη:

Διαβάστε επίσης