Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Η διαμάχη των ανθρώπων της ΑΕΚ με την αλήθεια συνεχίζεται»

«Η διαμάχη των ανθρώπων της ΑΕΚ με την αλήθεια συνεχίζεται»
Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2021 - 18:43

Μέσω διαρροών στον «κιτρινόμαυρο» Τύπο, η διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ καταβάλει μια προσπάθεια τις τελευταίες ημέρες να παρουσιάσει μια άλλη κατάσταση από αυτή που επικρατεί στον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Η συστηματική προσπάθεια ξεφεύγει από τα ανεκτά όρια αφού στους εκτός τόπου και χρόνου ισχυρισμούς των διοικούντων της οι οποίοι προβάλλονται υπό τη μορφή… ρεπορτάζ, επιχειρείται μια προσπάθεια διαστρέβλωσης και φωτογραφίζεται ο Ολυμπιακός ως ευνοημένος από τις εξελίξεις!

Το gavros.gr επικοινώνησε με ανθρώπους του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, για να διαπιστώσει την τοποθέτηση του συλλόγου απέναντι σε αυτές τις αναφορές και οι απαντήσεις που λάβαμε ήταν… αποστομωτικές. Η τοποθέτηση από πλευράς διοίκησης Ολυμπιακού, με αφορμή τα τελευταία «κιτρινόμαυρα» ρεπορτάζ είναι χαρακτηριστική:

«Φαίνεται ότι η διαμάχη των ανθρώπων της ΑΕΚ με την αλήθεια συνεχίζεται. Και παγιώνεται σαν την προπαγάνδα, πάνω στην οποία έχει στήσει καριέρες. Άλλωστε, είναι πιο εύκολο να την πασάρεις στα "βορειοκορεάτικα" κιτρινόμαυρα έντυπα, που τα καταπίνουν αμάσητα, από το να βγεις μπροστά και να αντιμετωπίσεις αυτόν που φωτογραφίζεις.

Ας βρει το θάρρος η διοίκηση της ΑΕΚ να τοποθετηθεί δημόσια μέσω επίσημης ανακοίνωσης αντί να κρύβεται πίσω από μέσα που κάνουν το άσπρο, μαύρο. Αυτά που τους λέγαμε «παρά πέντε» και διαφωνούσαν, μας τα παρουσιάζουν «και πέντε» ως λύση, αφού περίμεναν πρώτα να αλλοιωθεί το πρωτάθλημα. Βγήκαν, από τον λήθαργο του αλλοιωμένου πρωταθλήματος την κατάλληλη στιγμή και για να κάνουν αυτό που έχουν μάθει χρόνια:

Να πετάξουν αετό και τη μπάλα στην εξέδρα. Όσο η Πολιτεία κοιμάται τον ύπνο του Δικαίου, εκείνοι θα ξεσαλώνουν και θα μπερδεύουν τα λόγια τους, το γυναικείο βόλεϊ, -το οποίο μέχρι πρότινος ήθελαν να διακοπεί- με το χάντμπολ των σκανδάλων και την... Ένωση με τη διάλυση. Θα πρέπει επιτέλους το Υπουργείο Αθλητισμού να λάβει γνώση και να εξετάσει τι έχει γίνει και τι ισχύει σε κάθε άθλημα. Γιατί αυτά που συμβαίνουν στο Χάντμπολ συγκεκριμένα, αποτελούν τεράστιο σκάνδαλο.

Όσον αφορά την φετινή συμμετοχή τους στην Ευρώπη, ας ενημερώσουν τον κόσμο είτε εκείνοι είτε η ομοσπονδία, πως τους επετράπη να συμμετέχουν στην τρίτη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση, τη στιγμή που εμείς ως πρωταθλητές τα δυο προηγούμενα χρόνια δεν είχαμε τέτοιο… δικαίωμα.

Ας συμφιλιωθούν πρώτα με την αλήθεια και ας τους υπενθυμίσουμε ότι η ομάδα πόλο γυναικών προκρίθηκε στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκα, θα διεκδικήσει τον 14ο ευρωπαϊκό τίτλο του συλλόγου μας ενώ επίσης δεν αγωνίζεται στο εγχώριο πρωτάθλημα.

Καλή Σαρακοστή!»

Διαβάστε επίσης