Ντουντούκα
Ο Λ Υ Μ Π Ι Α Κ Ο Σ
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Κολύμβηση: Έλαμψε ο Χρήστου στο Πανευρωπαϊκό, με δύο πανελλήνια ρεκόρ!

Κολύμβηση: Έλαμψε ο Χρήστου στο Πανευρωπαϊκό, με δύο πανελλήνια ρεκόρ!
Δευτέρα, 17 Μαΐου 2021 - 21:29

Φοβερές στιγμές για τον Απόστολο Χρήστου, τον κολυμβητή του Ολυμπιακού, στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται στη Βουδαπέστη.

Μάλιστα, συνοδεύθηκε από δύο πανελλήνια ρεκόρ! Ο Χρήστου, αρχικά προκρίθηκε στον τελικό των 50 μέτρων ύπτιο. Σε μια εντυπωσιακή κούρσα, ο αθλητής του Θρύλου, έκανε τη δεύτερη επίδοση και προκρίθηκε στον τελικό. Ο Χρήστου με χρόνο 24.48 έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ, με το παλιό να ανήκει στον ίδιο με 24.75. Το εντυπωσιακό μάλιστα, είναι ότι στην κούρσα αυτή ο πρώτος, Κολέσνικοφ έκανε παγκόσμιο ρεκόρ με 23.93 κάτι που παραπέμπει στο ότι στον τελικό που θα ακολουθήσει, αναμένεται μια δυνατή μάχη.

Ο Χρήστου διέπρεψε και με την ομάδα της σκυταλοδρομίας 4Χ100, καθώς και εκεί πραγματοποίησε διπλό πανελλήνιο ρεκόρ και έστειλε την εθνική μας στον τελικό. Το ρεκόρ του 2016 με 3:14:42 καταρρίφθηκε με επίδοση 3:13:39 και ο αθλητής του Θρύλου μας που έπεσε πρώτος στην πισίνα, έκανε 48:39 για να καταρρίψει το πανελλήνιο ρεκόρ που είχε σημειώσει το πρωί ο ίδιος!

Πολλά μπράβο στον κολυμβητή του Ολυμπιακού μας, με την ευχή να έχει καλή επιτυχία στη συνέχεια των αγώνων στην Ουγγαρία. Οι ευχές, όλου του κόσμου του Θρύλου, στο πλευρό του! Άλλωστε, ο Ολυμπιακός είναι παντού και μας γεμίζει περηφάνια ενώ εκπροσωπεί επάξια και την ελληνική κολύμβηση!

Διαβάστε επίσης