Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κολύμβηση | Χρήστου-Αραούζου: «Το 100% για το 62ο!»

Κολύμβηση | Χρήστου-Αραούζου: «Το 100% για το 62ο!»
Πέμπτη, 3 Ιουνίου 2021 - 12:59

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μπροστά σε μία ακόμη μεγάλη πρόκληση, αφού στην κολύμβηση μπαίνει στο Πανελλήνιο Πρωτάλημα, με στόχο να διεκδικήσει και να κατακτήσει το 62ο πρωτάθλημα της ιστορίας του! Απόστολος Χρήστου και Κέλλυ Αραούζου δίνουν το σύνθημα, για μία καλή διοργάνωση και για τον τίτλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Απόστολος Χρήστου: «Η χρονιά ήταν δύσκολη για όλους μας, ευτυχώς οι αθλητές που προετοιμάζονταν για τους Ολυμπιακούς αγώνες δεν είχαν κάποια παύση, οπότε συνεχίσαμε την προετοιμασία μας χωρίς τέτοιου είδους προβλήματα. Αυτό με έχει φέρει σε μια πολύ καλή κατάσταση, όπως φάνηκε και στο Πανευρωπαϊκό. Την επόμενη εβδομάδα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα τόσο εγώ όσο και οι υπόλοιποι συναθλητές και συναθλήτριές μου, θα δώσουμε το 100%, έτσι ώστε να φέρουμε το 62ο Πρωτάθλημα του συλλόγου στον Πειραιά. Ο τίτλος είναι ο βασικός μας στόχος και θα δώσουμε όλοι τον καλύτερο εαυτό μας για να τον πετύχουμε».

Κέλλυ Αραούζου: «Ερχόμαστε από μια πολύ δύσκολη διετία, σε πολλά επίπεδα, τόσο στο οικονομικό κομμάτι αλλά και ψυχοσωματικά. Έχουμε κουραστεί όλοι πάρα πολύ σε αυτή την κατάσταση. Την προηγούμενη εβδομάδα στο τουρνουά Ακρόπολις εγώ διαπίστωσα ότι όλοι είμαστε πολύ διψασμένοι και θεωρώ ότι τι ίδιο θα ισχύσει και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Προσωπικά το βιώνω υπέροχα γιατί είναι το τελευταίο μου πρωτάθλημα στην πισίνα, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στην ανοικτή θάλασσα μόνο. Είμαι πολύ χαρούμενη που τελειώνω την καριέρα μου γεμάτη και εύχομαι να τελειώσω και πάλι ως Πρωταθλήτρια. Είμαι πολύ αισιόδοξη ότι αυτό θα πραγματοποιηθεί αφού βλέπω τους συναθλητές μου, έτοιμους, διψασμένους και αυτό είναι κάτι που μου αρέσει πολύ».

Διαβάστε επίσης