Ντουντούκα
Όλα τα μπορεί ο Θρύλος. Πάμε με φόρα και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Έτοιμοι να φέρουν το 62ο στον Πειραιά»

«Έτοιμοι να φέρουν το 62ο στον Πειραιά»
Πέμπτη, 3 Ιουνίου 2021 - 19:22

Στους ρυθμούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος της ΟΠΕΝ κατηγορίας που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη από 9 έως 12 Ιουνίου, κινείται το τμήμα Κολύμβησης του Ολυμπιακού και είναι στοχεύει στο 62ο πρωτάθλημα. Αυτό τόνισε και ο Νίκος Γέμελος. «Αν και οι περισσότεροι αθλητές της ομάδας μας είχαν σταματήσει τις προπονήσεις λόγω της καραντίνας και των κλειστών κολυμβητηρίων, αυτή τη στιγμή βρίσκονται όλοι σε πολύ καλή κατάσταση, είναι όλοι έτοιμοι να κολυμπήσουν και να φέρουν το 62ο Πρωτάθλημα στον Πειραιά, κάτι που για εμάς αποτελεί μια υποχρέωση.

Όλο αυτό το διάστημα οι αθλητές έχουν πιεστεί πάρα πολύ, αλλά ο Ολυμπιακός ήταν πάντα κοντά σε αυτούς και θα συνεχίσει να είναι, έτσι ώστε να τους βοηθήσει όπως μπορεί να επικεντρωθούν στο κομμάτι του αθλητισμού και τις επιδόσεις τους. Αυτό φάνηκε και με τον Απόστολο Χρήστου, ο οποίος είναι ο αθλητής που πήρε σχεδόν όλους τους αθλητές στην πλάτη του για τους Ολυμπιακούς αγώνες. Είναι ο αθλητής με τα δυο όρια, και τις τρεις σκυτάλες για το Τόκυο. Έχει τις υψηλότερες απαιτήσεις από τον ίδιο του τον εαυτό και φέρνει για εμάς το μεγαλύτερο βάρος γιατί αυτός είναι ο αθλητής που θα κολυμπήσει και τα 4 αγωνίσματα ώστε να δώσει βαθμούς στο σύλλογο και πάνω στην πλάτη αυτού του αθλητή στηριζόμαστε όλοι εμείς έτσι ώστε να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού όπως είπα και πριν ήταν κοντά στους αθλητές και το οφείλουμε και στον κόσμο του Ολυμπιακού και σε όσους μας στηρίζουν».

Διαβάστε επίσης