Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Από τις καλύτερες εμφανίσεις μου», λέει ο Τσιτσιπάς (video)

«Από τις καλύτερες εμφανίσεις μου», λέει ο Τσιτσιπάς (video)
Τετάρτη, 9 Ιουνίου 2021 - 11:15

Στα ημιτελικά του Roland Garros προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, νικώντας τον Μεντβέντεφ με σπουδαία εμφάνιση. Και ο ίδιος δήλωσε ότι ήταν από τις καλύτερές του. «Έπαιζα απέναντι σε έναν από τους καλύτερους παίκτες και προσπάθησα να παίξω το παιχνίδι μου σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αισθανόμουν ότι έπαιζα καλά.

Νομίζω ότι η εμφάνιση ήταν πραγματικά μια από τις καλύτερες που έχω κάνει εδώ στο χώμα του Παρισιού. Πραγματικά μου επανέρχονται οι ωραίες μνήμες που έχω από όσα έχω ζήσει εδώ και προσπαθώ να φτάσω, όσο γίνεται πιο μακριά.

Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι, δεν υπήρχαν πολλά break, και οι δύο σερβίραμε αρκετά καλά. Η διαφορά ήταν στο τέλος που ήμουν 40-0 κάτω και για μένα ήταν το πιο σημαντικό γκέιμ.

Προσπάθησα να μείνω πνευματικά στο παιχνίδι, συγκεντρωμένος και να μην αφήσω ούτε αυτό το γκέιμ. Ήταν δύσκολο αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που το ξεπέρασα».

Για τον ημιτελικό με αντίπαλο τον Σάσα Ζβέρεφ: «Πρέπει να μείνω φρέσκος και ξεκούραστος. Όλη η προσοχή μου και η συγκέντρωσή μου είναι σε αυτό το κομμάτι».

Διαβάστε επίσης