Ντουντούκα
Ο Λ Υ Μ Π Ι Α Κ Ο Σ
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Άρα με τα Μέλη έρχονται επιτυχίες; Όχι με «παράγκα»;

Άρα με τα Μέλη έρχονται επιτυχίες; Όχι με «παράγκα»;
Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2021 - 00:34

Τόσα χρόνια ακούγαμε και διαβάζαμε τόσες και τόσες χαζομάρες και τώρα αυτό που κάνουν είναι να ακολουθούν τα χνάρια του Ολυμπιακού. Ενώ τόσα χρόνια η προπαγάνδα των απέναντι μοίραζε το σανό ότι "ο Ολυμπιακός έχει επιτυχίες στον Ερασιτέχνη λόγω χρημάτων του Champions League", εσχάτως έχουμε γίνει μάρτυρες μιας ακόμα κωλοτούμπας που επιβεβαιώνει ότι ο Θρύλος με τις διοικήσεις του και το εγχείρημα των Μελών, βάδιζε στο σωστό δρόμο.

Έλεγαν για «παράγκες» και ότι η κυριαρχία του Ολυμπιακού στον Ερασιτέχνη οφείλεται σε... "εγκληματικές" οργανώσεις και όλες αυτές τις αηδίες.

Ξαφνικά όμως αποφάσισαν πως το εγχείρημα με τα μέλη είναι αυτό το οποίο αποφέρει καρπούς και δίνει τη δυνατότητα στον σύλλογο να φέρει επιτυχίες, τόσο εγχώριες, όσο όμως και στην Ευρώπη.

Έρχεται τώρα και ο απολογισμός του προέδρου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Παναγιώτη Μαλακατέ, ο οποίος το μόνο που δεν είπε ήταν ότι «τελικά θα πρέπει να πούμε μπράβο στον Ολυμπιακό για αυτό που έκανε με τα μέλη και αυτό έφερε τις επιτυχίες του στον Ερασιτέχνη».

Διαβάστε και εσείς τη δήλωσή του προέδρου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Παναγιώτη Μαλακατέ, για τα μέλη και το πως ζητάει από τον κόσμο του Παναθηναϊκού να τους στηρίξει και θα καταλάβετε τι εννοούμε με το παραπάνω:

«Ενδεικτικά και όχι περιοριστικά θα σας πω ότι με 20 χιλιάδες μέλη θα πρωταγωνιστούμε μόνιμα στην Ελλάδα και με 30 χιλιάδες μέλη θα παίρνουμε ευρωπαϊκούς τίτλους και διακρίσεις».

Ότι ακριβώς κάνει ο Ολυμπιακός δηλαδή! Μόνο αυτό δεν είπε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού.

Πείτε όμως έστω και μία φορά την αλήθεια στη ζωή σας.
Πείτε μας τι ισχύει τελικά. Οι επιτυχίες δεν έρχονται με «παράγκα», «κλεμμένα πρωταθλήματα», «εγκληματική οργάνωση»; Έρχονται με τη στήριξη του κόσμου όπου εφαρμόζεται με επιτυχία το εγχείρημα με τα μέλη;

Δηλώστε το ανοιχτά, δεν θα σας πει κανείς τίποτα. Άλλωστε αυτό το οποίο κάνετε είναι πιστή αντιγραφή του Ολυμπιακού. Του πρωτοπόρου εδώ και πολλά χρόνια. Του συλλόγου που δείχνει το δρόμο.

Και που όταν τον δείχνει εσείς χλευάζετε και προγανδίζετε στην προσπάθεια σας να απαξιώσετε. Αλλά μετά από χρόνια και αφού έχετε δει πόσο άνοιξε η ψαλίδα και πόσο ξέφυγε ο Θρύλος, αναγκάζεστε να ακολουθήσετε τον δρόμο που είχε χαράξει.

Ο Ολυμπιακός γιγαντώθηκε, εσείς συρρικνωθήκατε και αυτά που κοροϊδεύατε τα εφαρμόζετε. Εκεί που φτύνατε, γλείφετε δηλαδή...

Και κάπως έτσι η προπαγάνδα ετών πάει στο βρόντο...

Αλλά μην είστε αχάριστοι και αγνώμονες! Πείτε και ένα ευχαριστώ στον Ολυμπιακό που τόσα χρόνια σας δείχνει τον δρόμο!

Διαβάστε επίσης