Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα έχει σαρώσει ο Κουντούρης! Ασύλληπτα νούμερα! Αυτά, ΜΟΝΟ ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός!

Τα έχει σαρώσει ο Κουντούρης! Ασύλληπτα νούμερα! Αυτά, ΜΟΝΟ ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός!
Σάββατο, 12 Ιουνίου 2021 - 22:59

Την κατάκτηση του 62ου πρωταθλήματος και 30ού τρεμπλ πανηγυρίζει εδώ και λίγη ώρα ο Ολυμπιακός στο τμήμα Κολύμβησης, μετά την παρουσία του στο 90ό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΟΠΕΝ που διεξήχθη στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο στη Θεσσαλονίκη.

Ο Θρύλος διατήρησε τον τίτλο του πρωταθλητή, τον οποίο κατακτά συνεχώς από το 1996, για 26η διαδοχική φορά, πετυχαίνοντας το θρυλικό 30ό τρεμπλ (και 26ο τα τελευταία 33 χρόνια) στην τεράστια ιστορία του!

Συγκεκριμένα, κατέκτησε την πρώτη θέση τόσο στη Γενική Βαθμολογία, όσο και σε αυτή των Ανδρών και των Γυναικών. Ο αυτοκράτορας της Κολύμβησης, έφτασε τα 62 πρωταθλήματα Γενικής Βαθμολογίας, τα 55 Πρωταθλήματα Ανδρών και τα 42 Πρωταθλήματα Γυναικών, μετρώντας συνολικά 159 πρωταθλήματα στην κατηγορία ΟΠΕΝ.

Θέλετε και κάτι ακόμη πιο συγκλονιστικό; Ο Θρύλος της πισίνας διεύρυνε την απόλυτη κυριαρχία του φτάνοντας στο 11ο σερί τρεμπλ, με το απόλυτο των 33 τίτλων από το 2011, όπου μετράει 11 πρωταθλήματα Γενικής Βαθμολογίας, 11 πρωταθλήματα Ανδρών και 11 πρωταθλήματα Γυναικών. Ενώ το φετινό τρεμπλ είναι το 20ο στα τελευταία 21 χρόνια, διάστημα στο οποίο ο Θρύλος έχει κατακτήσει συνολικά 60 στα 61 πρωταθλήματα (Γενικής, Ανδρών, Γυναικών)!

Το διανοείστε; 11. Σερί. Τρεμπλ. 33/33 τίτλους. Από το 2011!

Αυτά, ΜΟΝΟ ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός! Και όλα αυτά υπό την προεδρία του Μιχάλη Κουντούρη, έτσι! Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη δεν έχει αφήσει κούπα για κούπα!

Ο Μιχάλης Κουντούρης πανηγύρισε κι εκείνος το τρεμπλ στο Ποσειδώνιο και εννοείται πως ήταν χαρούμενος που άλλο ένα τμήμα του Ερασιτέχνη σαρώνει. Δεν υπάρχουν αυτά! Βασικά, υπάρχουν. Και τα κάνει ΜΟΝΟ ο Ολυμπιακός!

Εντάξει είμαστε;

Διαβάστε επίσης