Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κολύμβηση | Δηλώσεις: Από τον θρίαμβο του Ποσειδώνιου, στον τίτλο! (μέρος 2ο)

Κολύμβηση | Δηλώσεις: Από τον θρίαμβο του Ποσειδώνιου, στον τίτλο! (μέρος 2ο)
Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021 - 16:37

Ο Θρύλος κατέκτησε πανηγυρικά τον 62ο τίτλο του στην κολύμβηση, σαρώνοντας τα μετάλλια, μέσα στο Ποσειδώνιο. Οι δηλώσεις των αθλητριών του Θρύλου, στο olympiacossfp.gr για την κατάκτηση του 62ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κολύμβησης και του 30ού τρεμπλ που ολοκληρώθηκε στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο στη Θεσσαλονίκη:

Μάρθα Μάτσα: «Τέλος σε μια χρονιά που όμοια της δεν θυμάμαι όσο κολυμπώ. Αθλητές με πρωτοφανή κούραση στο κλίμα αβεβαιότητας που δημιούργησε ο ιός και επηρέασε τη ζωή όλων μας. Νιώθω ότι όλοι οι κολυμβητές της ομοσπονδίας και φυσικά όλοι οι αθλητές του Ολυμπιακού δεν κολυμπήσαμε φέτος ατομικά αγωνίσματα. Δεν κολυμπήσαμε μόνο για τις επιδόσεις στα αγωνίσματα μας. Κολυμπήσαμε οτιδήποτε απαιτήθηκε για να μείνει το άθλημα όρθιο και να κερδίσουμε το πρωτάθλημα για την ομάδα μας».

Όλγα Ντάλλα: «Μια δύσκολη χρονιά λόγω συνθηκών τελειώνει με τον καλύτερο τρόπο. Χαίρομαι πολύ που αποτελώ μέλος του μεγάλου αυτού συλλόγου και συνέβαλα και εγώ στην κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος. Θα ήθελα επίσης να κάνω ξεχωριστή αναφορά στην μεγάλη αθλήτρια, Αραούζου που αποχωρεί έχοντας τιμήσει τα χρώματα του συλλόγου μας προσφέροντας πολυάριθμες νίκες. Καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας της».

Διαβάστε επίσης