ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Τζόκοβιτς: «Στέφανε, θα κερδίσεις πολλά! Την αγάπη μου στους Έλληνες» (video)

Τζόκοβιτς: «Στέφανε, θα κερδίσεις πολλά! Την αγάπη μου στους Έλληνες» (video)
Κυριακή, 13 Ιουνίου 2021 - 21:22

Μεγάλος και στις δηλώσεις του είναι ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος αποθέωσε τον Στέφανο Τσιτσιπά και την Ελλάδα. «Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας. Άλλη μια φορά η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη. Θέλω να πω τόσα πολλά στην ομάδα μου και την οικογένειά μου εκεί στο box… Επαιξα σε αυτό το επίπεδο απέναντι σε τόσο σπουδαίους πρωταθλητές και ήταν πολύ δύσκολο για μένα. Από την στιγμή που βρέθηκε 0-2 πίσω στο σκορ ήταν εξαιρετικά δύσκολο, όμως τα κατάφερα.

Καταλαβαίνω πόσο δύσκολη είναι αυτή η στιγμή. Το έχω περάσει κι εγώ. Είναι από τα παιχνίδια που μπορείς να μάθεις και να βγεις καλύτερος. Είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσεις πολλά γκραν σλαμ στην πορεία. Μεγάλο σεβασμό σε σένα και την ομάδα σου.

Μπορεί να μην έχω τα νιάτα του Στέφανου, αλλά πάντα βρίσκω το κίνητρο να παλεύω τα ματς. Και σε αυτό με βοηθάει η οικογένειά μου. Όπως είπε ο Στέφανος είναι μια προσπάθεια της ομάδας και όχι του ενός. Θέλω να συνεχίσω να κερδίζω τίτλους. Επαιξα δύο αξέχαστα παιχνίδια για την καριέρα μου με τον Ναδάλ και τον Στέφανο σήμερα που δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Θέλω να πω και στους Έλληνες με τους οποίους έχουμε αδερφική σχέση να τους στείλω την αγάπη μου».

Διαβάστε επίσης