Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άνεμος η Σάκκαρη, στα ημιτελικά του US Open! (video/photo)

Άνεμος η Σάκκαρη, στα ημιτελικά του US Open! (video/photo)
Πέμπτη, 9 Σεπτεμβρίου 2021 - 09:42

Η πρώτη Ελληνίδα, η οποία προκρίνεται στα ημιτελικά του US Open, έγινε η Μαρία Σάκκαρη! Η Ελληνίδα πρωταθλήτριας νίκησε και την Πλίσκοβα με 2-0 σετ (6-4, 6-4) και έγινε η πρώτη εκπρόσωπος της χώρας μας στους «4» του τουρνουά! Αναμφίβολα μία τεράστια επιτυχία, για τη Σάκκαρη, η οποία βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της, προς τον τίτλο! Παράλληλα με την επιτυχία της αυτή, πέτυχε να γίνει και η πρώτη Ελληνίδα, η οποία φτάνει στο Νο13 του κόσμου!

Με τρομερή συνέπεια στο σερβίς, η Μαρία Σάκκαρη αποδείχθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο για την πρώην Νο1 και κάτοχο του τίτλου (2016) Πλίσκοβα, παραχωρώντας μόνο 8 πόντους. Μάλιστα, μετά το 1ο σερβίς game της, η Σάκκαρη κατάφερε να πάρει 22 συνεχόμενους πόντους, στο σερβίς της! Αλλά δεν ήταν μόνο το σερβίς. Η Σάκκαρη έκανε ένα συνολικά εξαιρετικό παιχνίδι και πήρε δίκαια την άνετη νίκη, χτίζοντας και ψυχολογία, για τη συνέχεια!

Ένα βήμα πριν από τον τελικό η Ελληνίδα θα κοντραριστεί με τη 18χρονη Βρετανίδα, Έμα Ραντουκάνου, η οποία απέκλεισε και την «χρυσή» Ολυμπιονίκη του Τόκιο, Μπελίντα Μπέντσιτς με 6-4, 6-3.

Διαβάστε επίσης