Ντουντούκα
Τι ΚΑΥΛΑ (να είσαι Ολυμπιακός)!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Καπρίνη: «Ενθουσιασμός και υπερηφάνεια»

Καπρίνη: «Ενθουσιασμός και υπερηφάνεια»
Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2021 - 17:45

Ο Ολυμπιακός ενίσχυσε με τη νεαρή Δανάη Καπρίνη, το τμήμα κολύμβησής του. Στόχος του Θρύλου είναι και τα προσεχή χρόνια να συνεχίσει να σαρώνει τους τίτλους και το ταλέντο πρέπει να… περισσεύει!

Στις πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Ολυμπιακού, η Δανάη Καπρίνη η οποία κολυμπάει στα 50μ. 100μ. και 200μ. πεταλούδα, ανέφερε τα εξής:

«Ενθουσιασμός και υπερηφάνεια είναι τα συναισθήματα που νιώθω από σήμερα μιας και ανήκω πλέον στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα που συνεργάζομαι με μια από τις μεγαλύτερες αθλητικές οικογένειες στην Ελλάδα. Με θέληση και πείσμα θα προσπαθήσω κι εγώ από την μεριά μου να συνεισφέρω όσο το δυνατόν περισσότερο στον σύλλογο μας».

Διαβάστε επίσης

Τσιλιγκίρη: «Στο ΣΕΦ ανακαλύψαμε θησαυρούς και πηγές ανάπτυξης»

Τσιλιγκίρη: «Στο ΣΕΦ ανακαλύψαμε θησαυρούς και πηγές ανάπτυξης»

Με επιτυχία στέφθηκε η ημερίδα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας με θέμα «Ο αθλητισμός, το συνέδριο και η έκθεση στη μετά COVID-19 εποχή», η οποία και έλαβε χώρα στο εκθεσιακό περίπτερο του Σταδίου στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Θρυλικό κάλεσμα στον κόσμο!

Θρυλικό κάλεσμα στον κόσμο!

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός καλωσορίζει τον λαό του Θρύλου στα γήπεδα, ενόψει του αγώνα χάντμπολ με τον Διομήδη Άργους το Σάββατο στο Ρέντη...