Ντουντούκα
ΠΑΟΚ, έρχεσαι;
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Τα μέτρα για το γήπεδο

Τα μέτρα για το γήπεδο
Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021 - 12:59

Κόντρα στο Διομήδη Άργους παίζει ο Ολυμπιακός το Σάββατο, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος χάντμπολ της Α1 ανδρών. Με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν γνωστά όλα τα ισχύοντα μέτρα για την είσοδο του κόσμου στο κλειστό του Ρέντη:

«Επιτρέπεται η παρουσία θεατών σε αγώνες ατομικών και ομαδικών αθλημάτων, σε ανοικτές και κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις, με τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

Για κλειστές εγκαταστάσεις χωρίς ηλεκτρονικό σύστημα εισιτηρίων: πληρότητα έως 60% της χωρητικότητας και όχι πάνω από 3.000 θεατές.

Τα παραπάνω ισχύουν μόνο για πλήρως εμβολιασμένους θεατές και έως 5% του μέγιστου επιτρεπτού αριθμού θεατών για μη εμβολιασμένους ανήλικους έως και 15 ετών.

Οι ανήλικοι 13 έως και 15 ετών προσκομίζουν PCR test 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών.

Οι ανήλικοι έως και 12 ετών επιτρέπεται να εισέρχονται και με αρνητικό self test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Παιδιά μέχρι και 4 ετών απαλλάσσονται από τα τεστ για covid19.

Ο έλεγχος γίνεται στις εισόδους των αθλητικών εγκαταστάσεων με την χρήση της ψηφιακής πλατφόρμας αναγνώρισης για πιστοποιητικά εμβολιασμού, PCR και rapid tests και, όπου υπάρχει η δυνατότητα. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθ’ όλη την διάρκεια παραμονής στο γήπεδο.

Όπου αναφέρονται εμβολιασμένοι εννοούνται και όσοι διαθέτουν πιστοποιητικό νόσησης, το οποίο εκδίδεται 30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και ισχύει έως 180 ημέρες μετά τη νόσηση».

Διαβάστε επίσης

Θρυλικό κάλεσμα στον κόσμο!

Θρυλικό κάλεσμα στον κόσμο!

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός καλωσορίζει τον λαό του Θρύλου στα γήπεδα, ενόψει του αγώνα χάντμπολ με τον Διομήδη Άργους το Σάββατο στο Ρέντη...

Τσιλιγκίρη: «Στο ΣΕΦ ανακαλύψαμε θησαυρούς και πηγές ανάπτυξης»

Τσιλιγκίρη: «Στο ΣΕΦ ανακαλύψαμε θησαυρούς και πηγές ανάπτυξης»

Με επιτυχία στέφθηκε η ημερίδα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας με θέμα «Ο αθλητισμός, το συνέδριο και η έκθεση στη μετά COVID-19 εποχή», η οποία και έλαβε χώρα στο εκθεσιακό περίπτερο του Σταδίου στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.