Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πέρασε στον τελικό η Σάκκαρη

Πέρασε στον τελικό η Σάκκαρη
Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου 2021 - 21:49

Η Μαρία Σάκκαρη συνέχισε τις εξαιρετικές της εμφανίσεις και προκρίθηκε στον τελικό του Ostrava Open, με τη νίκη της με 2-0 σετ επί της Σβίατεκ από την Πολωνία. Η ελληνίδα τενίστρια θα διεκδικήσει τον δεύτερο τίτλο της καριέρας της, με αντίπαλο την Εσθονή Ανέτ Κονταβέιτ.

Συγκινημένη η Μαρία Σάκκαρη χαιρετάει το κοινό που την αποθεώνει.

Η Ελληνίδα τενίστρια προκρίθηκε στον τελικό του Ostrava Open μετά τη νίκη της με 2-0 σετ κόντρα στην Ίγκα Σβίατεκ, Νο 6 στον κόσμο και περσινή νικήτρια του Roland Garros. Η ίδια δήλωσε απόλυτα συγκεντρωμένη και κατάλληλα προετοιμασμένη.

«Ήμουν προετοιμασμένη για ένα δύσκολο ματς, για ένα δύσκολο δεύτερο σετ. Ήξερα ότι δεν θα είναι εύκολο. Το σερβίς μου, τα χτυπήματά μου, δεν θεωρώ ότι υστέρησα σε κάτι, όλα πήγαν καλά» σημείωσε.

H Σάκκαρη επιβλήθηκε σε λιγότερο από 2 ώρες της Πολωνής με 6-4 και 7-5 και βρέθηκε σε τελικό WTA, έπειτα από 9 σερί χαμένους ημιτελικούς και όπως όλα δείχνουν θα βρεθεί σύντομα μέσα στην κορυφαία δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης γυναικών στο τένις.

Σε αγώνα τένις συμμετείχε και η σύζυγος του Πρίγκιπα Ουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον. Αντίπαλος ήταν η Εμα Ραντουκάνου, η 18χρονη βρετανίδα που κατέκτησε πριν από λίγο καιρό το US Open.

Αντιμετώπισαν αρχικά δύο αθλητές με αμαξίδιο, ενώ μετά η Μίντλεντον και η Ραντουκάνου ήταν αντίπαλες. Η εκδήλωση έγινε προκειμένου να τιμηθούν οι επιτυχίες Βρετανών αθλητών στο US Open με την Ραντουκάνου να είναι η πρώτη τενίστρια από την Βρετανία που κατακτά ένα τουρνουά γκραν σλαμ τα τελευταία 44 χρόνια.

Διαβάστε επίσης