Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεύτερη σερί εβδομάδα… ΕυρωΘρύλος!

Δεύτερη σερί εβδομάδα… ΕυρωΘρύλος!
Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου 2021 - 15:33

Ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος του κόσμου συνεχίζει να διαπρέπει στην Ευρώπη.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Ολυμπιακός είχε πολλά «ανοιχτά» ευρωπαϊκά μέτωπα, καθώς αγωνιζόταν στις κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ.

Τον δρόμο έδειξαν οι γυναίκες του βόλεϊ, οι οποίες αντιμετώπιζαν την Τετάρτη 28/09 την Αστερίξ Μπέβερεν στο Βέλγιο. Εκεί, επικράτησαν με 3-1 σετ σφραγίζοντας την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση των προκριματικών της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, Champions League.

Την Πέμπτη στις 30/09 ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε την Φενερμπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη, της οποίας επιβλήθηκε με 0-3, φορώντας το ευρωπαϊκό του κοστούμι και διαλύοντας τους Τούρκους.

Την αμέσως επόμενη μέρα, ο Ολυμπιακός έκλεινε μια ευρωπαϊκή εβδομάδα αντιμετωπίζοντας την Μπασκόνια στο ΣΕΦ για την 1η αγωνιστική της Euroleague. Ήταν εντυπωσιακός και επιβλήθηκε με 75-50 των Βάσκων κλείνοντας ιδανικά μια ΘΡΥΛΙΚΗ ευρωπαϊκή εβδομάδα.

Αυτήν την βδομάδα ο ΘΡΥΛΟΣ καλείται να πετύχει ξανά το ευρωπαϊκό απόλυτο 3/3, όπως την προηγούμενη. Η αρχή έγινε χθες, όταν το αντρικό τμήμα βόλεϊ επικράτησε άνετα με 0-3 απέναντι στην Μλάντοστ Μπρκο στην Βοσνία.

Την σκυτάλη παίρνουν σήμερα οι ευρωπαίες γυναίκες του Θρύλου, οι οποίες αντιμετωπίζουν την Μιχάνσκα Μινσκ στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη», με στόχο την νίκη που θα τους δώσει «φτερά» πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού.

Ακόμη μία ευρωπαϊκή εβδομάδα του Θρύλου, ενός από τους μεγαλύτερους πολυαθλητικούς συλλόγους παγκοσμίως, κλείνει αύριο με τον αγώνα μπάσκετ κόντρα στην Ρεάλ για την 2η αγωνιστική της Euroleague. O Θρύλος υποδέχεται την βασίλισσα στο ΣΕΦ (08/10, 21:00) και έχει ως στόχο την νίκη στην πιο δύσκολη αναμέτρηση του, έως τώρα, για φέτος κόντρα σε μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Ευρώπης.

Πάμε ΘΡΥΛΕ μας, για το 3/3…

Χ.Δ.

Διαβάστε επίσης

Στον Θρύλο ο Βαρβαρέσος

Στον Θρύλο ο Βαρβαρέσος

Εντάσσεται στο τμήμα Πυγμαχίας. «Ένα μεγάλο όνειρο, να αγωνίζομαι με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο στο στήθος», δήλωσε...