Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΣΕΦ, Ρέντη, TV, ΣΕΦ!

ΣΕΦ, Ρέντη, TV, ΣΕΦ!
Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2021 - 15:49

Είπαμε. Σε ευρωπαϊκή εβδομάδα δεν μπαίνει μόνο ο μπασκετικός Ολυμπιακός, σε επίπεδο Ανδρών! Ο Ερασιτέχνης έχει… από κοντά το πρόγραμμά του, σε επίπεδο Ευρώπης και δίνει τις δικές του «μάχες», σε επίπεδο μπάσκετ Γυναικών, βόλεϊ Ανδρών, αλλά και βόλεϊ Γυναικών! Και ελλείψει Καραϊσκάκη, αυτή τη βδομάδα, μας έχουν καλυμμένους τα άλλα τμήματα του Θρύλου. Μπάσκετ, Ανδρών και Γυναικών, αλλά και βόλεϊ! Και από κοντά…

Η αρχή γίνεται την Τετάρτη, στις 13/10, με την ομάδα μπάσκετ Γυναικών να υποδέχεται στο ΣΕΦ την πολωνική Μπίτγκοζ, για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europcup! Το ματς αρχίζει στις 17:30! Οι «ερυθρόλευκες» σημείωσαν πριν λίγες ημέρες, κόντρα στην Ελευθερία Μοσχάτου, την όγδοη νίκη τους σε ισάριθμα φιλικά και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στην αναμέτρηση, με την οποία θέλουν να κάνουν το καλύτερο «ποδαρικό» στην Ευρώπη!

Στη συνέχεια, λίγη ώρα μετά το τζάμπολ της ομάδας μπάσκετ, στις 13/10, η ομάδα βόλεϊ Ανδρών υποδέχεται τη Μλάντοστ στο Ρέντη, στη ρεβάνς του προκριματικού για το CEV Champions League! Ο Θρύλος, με το 3-0 του πρώτου αγώνα, ως παρακαταθήκη, θέλει να «τελειώσει τη δουλειά» και να συνεχίσει προς το Champions League! Δεν χρειάζεται να τονίσουμε ότι το Ρέντη πρέπει να είναι γεμάτο (όσο επιτρέπεται, εν πάση περιπτώσει…). Το ματς αρχίζει στο Ρέντη στις 19:00!

Τέλος, στις 14/9, μία ημέρα μετά, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών δίνει τη ρεβάνς, με τη Μινσκ, στη Λεκορωσία, για τα προκριματικά του CEV Champions League! Η ομάδα του Ζιλ Φερέρ Κουτίνιο νίκησε με 3-2 το πρώτο ματς, στο Ρέντη, έκανε το πρώτο βήμα και θέλει να συνεχίσει στη διοργάνωση. Αποτέλεσμα αυτού είναι να ψάχνει τη νίκη και εκτός έδρας! Και η σκέψη όλων μας θα είναι μαζί με την ομαδάρα βόλεϊ Γυναικών! Το ματς αρχίζει στις 18:00, με μετάδοση από την Cosmote TV!

Τέλος, ο Θρύλος επιστρέφει στο ΣΕΦ, την Παρασκευή, σε επίπεδο μπάσκετ Ανδρών, για το ματς με τη Ζαλγκίρις. Αφού θα έχουμε δει τηλεοπτικά το ματς της Τετάρτης, με την Μπάρτσα, μπορούμε να… χορτάσουμε ξανά Θρύλο, πηγαίνοντας ξανά ΣΕΦ, για να… νικήσουμε τον κακό μας δαίμονα, την ομάδα της Λιθουανίας!

Φουλ Θρύλο έχει το πρόγραμμα, οργανωθείτε!

Διαβάστε επίσης