Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μοναδική ευκαιρία να χορτάσουμε ΘΡΥΛΟ!

Μοναδική ευκαιρία να χορτάσουμε ΘΡΥΛΟ!
Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 - 11:10

Μία ημέρα γεμάτη Θρύλο! Γεμάτη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! Μία ημέρα γεμάτη με τη μεγάλη μας αγάπη! Μία ημέρα στην οποία μπορεί να γεμίσει η καρδιά μας με… ερυθρόλευκη αγάπη! Ημέρα ΠΛΗΡΗΣ ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, αφού μόνο η μπάλα λείπει… Μπάσκετ, βόλεϊ. Σε Άνδρες και Γυναίκες. Ημέρα γεμάτη ΘΡΥΛΟ!

ΣΕΦ στις 17:30, Ρέντη στις 19:00 και βραδάκι στην TV live από το «Παλάου Μπλαουγκράνα».

Πάμε αναλυτικά:

Στις 17:30 δίνουμε το παρών στην κεντρική σάλα του ΣΕΦ, εκεί όπου πριν λίγες ημέρες είδαμε τον Θρύλο να νικά Μπασκόνια και Ρεάλ, στο μπάσκετ Ανδρών! Σήμερα το απόγευμα είναι η σειρά των Γυναικών, να κάνουν ποδαρικό στο Eurocup, απέναντι στην Μπίτγκοζ! Κλείνουμε το εισιτήριό μας για εκεί και κάνουμε το δικό μας ποδαρικό, σε μία πλήρως Ολυμπιακή μέρα!

Θυμίζουμε: Η είσοδος των φιλάθλων θα πραγματοποιείται από τη Θύρα 7 και τα VIP. Οι κάτοχοι της κάρτας μέλους της σεζόν 2021/2022 έχουν δικαίωμα ελεύθερης εισόδου. Τα εισιτήρια της αναμέτρησης κοστίζουν 5€ και θα διατίθενται έξω από την Θύρα 7.

Σειρά στις 19:00 παίρνουν οι Άνδρες και το βόλεϊ! Και το ενδιαφέρον μετατίθεται από το ΣΕΦ, στο κλειστό του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη»! Εκεί όπου η ομάδα του Καζάζη τελειώνει τη «δουλειά» με τη Μλάντοστ και παίρνει την πρόκριση στον β’ προκριματικό του CEV Champions League! Έχουμε μοναδική ευκαιρία να μεταφερθούμε ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ, από το ΣΕΦ, στο Ρέντη και να παρακολουθήσουμε βόλεϊ κορυφαίου επιπέδου, από τον Θρύλο μας, ο οποίος έχει γράψει ιστορία, σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Ολοκληρώνοντας και την παρουσία μας στο κλειστό του Ρέντη, επιστρέφουμε χαλαρά στο σπίτι, για να χαλαρώσουμε, πριν την… καταιγίδα. Εκτός έδρας ματς μπάσκετ σημαίνει TV live και gavros.gr για την ενημέρωσή μας! Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός στις 22:00 και… φύγαμε για απογείωση, σε επίπεδο Ευρωλίγκας!

Πάμε πάλι και συνοψίζουμε… ΣΕΦ στις 17:30, Ρέντη στις 19:00 και βραδάκι στην TV και live στο gavros.gr από το «Παλάου Μπλαουγκράνα»! Πόσο Ολυμπιακό θες για να χορτάσεις;!

Διαβάστε επίσης